Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 30

Į antraisiais namais vadinamą kraštą Šaras grįžta turėdamas aiškų tikslą

Šarūnas Jasikevičius grįžta namo. Ne vienerius savo karjeros metus Izraelyje praleidęs lietuvis su „Barcelona“ antradienį žais Eurolygos mačą su Tel Avivo „Maccabi“. Eurolygos pirmoje pozicijoje įsitvirtinusios komandos strategas neslepia – jo tikslas kuo greičiau užsitikrinti pirmąją vietą reguliariajame sezone.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Tai yra viena tų kelionių, kurių laukiu labiausiai. Praleidau čia dvejus puikius metus ir čia gyvena daugybė mano draugų. Visgi dabar svarbiausia ne tai, o pagrindinis darbas su „Barcelona“ klubu. Net jeigu „Maccabi“ šiuo metu ir neužima aukščiausių pozicijų, tai yra labai pavojingas ir gerai treniruojamas priešininkas“, – prieš išvyką į Izraelį kalbėjo Š.Jasikevičius.

Kalbėdamas apie Tel Avivo komandos kozirius, Šaras pirmiausia išskyrė solidų gynėjų žaidimą.

„Jie gali nuspręsti bet kurias rungtynes. Dabar jie žais namuose ir gali mums pridaryti daug problemų. Visgi tikiuosi, kad tinkamai nusiteiksime ir šį kartą laimėsime. Manau, kad motyvacijos netrūks ir dėl to, jog šiam varžovui pralaimėjome pirmąsias tarpusavio rungtynes namuose. Mūsų tikslas – pirmoji vieta“, – ambicingai kalbėjo „Barcelona“ strategas.

Katalonijos klubas trimis pergalėmis lenkia antroje pozicijoje esančią Maskvos CSKA ir iki reguliaraus sezono pabaigos dar turi tris likusius mačus.

Tel Avivo komanda yra tik trylikta, bet praėjusią savaitę įveikė Kauno „Žalgirį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas