Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 08

Į Šaro batus įšokęs T.Masiulis: „Šioje situacijoje išspaudėme viską, ką galėjome“

Tomas Masiulis prieš savaitę nė susapnuoti negalėjo to, kas jo laukia artimiausiu metu. COVID-19 netikėtai užklupus „Barcelona“ vyriausiąjį trenerį Šarūną Jasikevičių ir pirmąjį jo asistentą Darių Maskoliūną, būtent 1999 m. Eurolygos čempionas ir Sidnėjaus olimpinių žaidynių prizininkas T.Masiulis perėmė katalonų žvaigždyno vairą ir penktadienį vadovaus „Barca“ ekipai Eurolygos rungtynėse Sankt Peterburge.

Nuo šeštadienio iki antradienio dėl izoliacijos nesitreniravęs Barselonos klubas jau pakėlė sparnus į Rusiją, o laikinai „Barcelona“ vairą perėmęs 45-erių lietuvis prieš kelionę „Mundo Deportivo“ akcentavo, jog vos kelias dienas pasiruošimui turėjusi jo komanda padarė viską, ką galėjo.

„Šioje situacijoje išspaudėme viską, ką galėjome. Mūsų laukia oponentas, pasižymintis labai organizuotu ir protingu krepšiniu. Mūsų pirmasis uždavinys bus sustabdyti jų snaiperius“, – sakė T.Masiulis.

Dar prieš kiek daugiau nei dvejus metus Nacionalinėje krepšinio lygoje dirbęs ir Kauno „Žalgirio“ dublerius treniravęs, o 2018-2020 m. „Žalgiryje“ Š.Jasikevičiui talkinęs kaunietis kalbėdamas apie „Zenit“ klubą prisiminė pirmajame ture jo pateiktą staigmeną, kai Xavi Pascualio auklėtiniai išvykoje 73:69 parbloškė vienus turnyro favoritų Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus.

„Jie jau pirmajame ture parodė, kad gali tapti vienu didžiausių Eurolygos siurprizų. Jie žaidė labai gerai, yra gerai treniruota komanda ir mūsų laukia labai sudėtingos rungtynės“, – aiškino T.Masiulis.

„Zenit“ ir „Barca“ rungtynės iš ketvirtadienio buvo nukeltos į penktadienį ir prasidės 19 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas