Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 12 15

Istoriją apie N.Džokovičių pasakojęs Šaras pokštavo dėl baudų krepšininkams

Šarūnas Jasikevičius nestokojo geros nuotaikos ir prisiminė įdomią istoriją apie Novaką Džokovičių po „Barcelona“ pergalės Eurolygoje 76:69 prieš Belgrado „Crvena zvezda“.

Serbijoje vykusiose rungtynėse apsilankė ir geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius, itin karštai palaikęs savo komandą.

Po susitikimo keletas „Barcos“ žaidėjų nepraleido progos ir įsiamžinti su teniso superžvaigžde, o Šaras apie tai buvo paklaustas spaudos konferencijoje.

„Kada jie ėjo fotografuotis?“ – antakį kilstelėjo Š.Jasikevičius.

„Po rungtynių“, – atsakė žurnalistas.

„Išrašysiu jiems baudas“, – juokėsi treneris iš Lietuvos.

Ir netrukus prisiminė istoriją apie N.Džokovičių: „Esu didelis Nole gerbėjas. Mačiau jo pirmąją karjeros pergalę Vimbldone. Tada Nole dirbo su agentūra, kurios žmones gerai pažinojau – du vaikinai iš Tel Avivo. Jie pasiėmė mane į kortus numeris 18 ar kažkas tokio ir sako: „Šis vaikis yra geriausias jaunas žaidėjas pasaulyje, jis bus geras.“ Jis netapo geru, jis tapo daug, daug geresniu.

Žaidėjams smagu, mes visi – dideli teniso gerbėjai. Na, po rungtynių žaidėjai gali nueiti nusifotografuoti, svarbiausia, kad ne prieš rungtynes. Gal baudos ir nebus.“

Kalbėdamas apie rungtynes strategas akcentavo žinojęs, jog mūšis bus sunkus.

„Galvoju, pralaimėjome fizinę kovą pirmajame kėlinyje, ypač kovoje dėl kamuolių. Kuzmičius tikrai pridarė daug žalos, pelnė daug pigių taškų. 9 taškai po atkovotų kamuolių, 5 greitose atakose, tad tai yra 14 taškų – didelis skaičius mažo rezultatyvumo rungtynėse. Buvome kažkiek geresni, tai buvo vienerios iš tų rungtynių, kurias kažkaip turi ištraukti. Su tokiu tvarkaraščiu – lipi į lėktuvą ir važiuoji žaisti kitur“, – kalbėjo Šaras.

Paklaustas apie savo komandos žaidimą maksimaliu pajėgumu, treneris purtė galvą.

„Nežinau, kaip galvojate, kad tai yra maksimumas. Klausykite, turėtumėte patikrinti mūsų tvarkaraštį. Nežinau, ar galiu kalbėti apie aukštos kokybės krepšinį. Niekada neieškome pasiteisinimų, bet, jei jau klausiate, tai pažiūrėkite į sudėtį ir situaciją, kurioje esame. Kiekviena pergalė mums yra nuostabi, bandome išgyventi sunkų periodą, nelabai kalbame apie tobulėjimą ar žaidimą maksimaliai gerai. Kai atvyksti į Belgradą be svarbiausių žaidėjų, paimi tą tašką ir važiuoji namo. Na, ne iš karto namo. Iš pradžių pašvęsti, tada namo“, – pro ūsą šypsojosi Šaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas