Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 10

Jei negali įveikti, susilpnink: Šaras nusitaikė į Eurolygos čempioną

Netikėtai svarbia Eurolygos čempionės Stambulo „Anadolu Efes“ ekipos sėkmės priežastimi tapęs turkas Sertacas Sanli patraukė Šarūno Jasikevičiaus akį.
Sertacas Sanli
Sertacas Sanli / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

15min žurnalisto Donato Urbono šaltinių teigimu, lietuvio treniruojama „Barcelona“ yra pažengusiose derybose su 29-erių metų centru iš Turkijos.

S.Sanli veikiausiai rinksis iš dviejų šio sezono Eurolygos finalininkų pasiūlymų – savo gretose jį nori matyti ir „Barca“, ir „Anadolu Efes“.

Vėlai atsiskleidęs vidurio puolėjas sužibo dar praėjusiame sezone, kai Eurolygos lyderių gretose Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 7 taškus ir atkovojo po 2,2 kamuolio per susitikimą.

Sėkmingą žaidimą jis pratęsė ir šiemet, kai Eurolygoje jo rezultatyvumo vidurkis siekė 7,8 taško, o naudingumo balų – 7,3

Itin sėkmingai 212 cm ūgio žaidėjas pasirodė finalo ketverte. Pusfinalyje į Maskvos CSKA krepšį turkas suvertė net 19 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir surinko 25 naudingumo balus, o finale prieš „Barca“ pelnė 12 taškų, atkovojo 2 kamuolius ir surinko 6 naudingumo balus.

Euroleague.net nuotr./Sertačas Šanli
Euroleague.net nuotr./Sertačas Šanli

Neblogai S.Sansi prieš Šaro komandą žaidė ir reguliariajame sezone, kai jo vidurkiai per dvejas tarpusavio rungtynes siekė 9 taškus, 4 atkovotus kamuolius ir 8,5 naudingumo balo.

S.Sanli Barselonoje vidurio puolėjo pozicijoje veikiausiai konkuruotų su Brandonu Daviesu ir Pierre'u Oriola. Taip pat šioje komandoje sezoną užbaigė ir Pau Gasolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas