Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 10

Juodi debesys Vilerbane: vieši pareiškimai ASVEL žvaigždei gali kainuoti vietą komandoje

Virš Vilerbano ASVEL žvaigždės Edwino Jacksono susikaupė juodi debesys. Prancūzijos rinktinės gynėjas yra nepatenkintas žaidimo laiku, o klubo prezidentas Gaetanas Mulleris svarsto atleto ateitį klube.
Edwinas Jacksonas
Edwinas Jacksonas / Euroleague.net nuotr.

Žiežirbos skilo praėjusį sekmadienį, kuomet Zvezdano Mitrovičiaus auklėtiniai namuose 69:79 krito šalies pirmenybėse prieš Paryžiaus „Levallois“. Strategas iš Juodkalnijos antrąjį mačą paeiliui nusprendė nesiremti E.Jacksono paslaugomis aikštelėje.

Tokį sprendimą Z.Mitrovičius priėmė po krepšininko pareiškimų spaudoje.

„Negaliu to tęsti. Grįžau į ASVEL ne tam, jog žaisčiau po penkias minutes per rungtynes“, – tuomet sakė prancūzas.

Po pastarojo pralaimėjimo Prancūzijos lygoje ASVEL prezidentas G.Mulleris pakomentavo įkaitusią situaciją tarp komandos ir žaidėjo.

„Matėme, kas buvo parašyta spaudoje, o šią problemą spręsime komandos viduje. Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka, jog šis interviu pasirodė rungtynių dieną. Tai didžiausia problema. Taip, tai buvo trenerio sprendimas. Ar E.Jacksono laukia sankcijos? Viskas yra įmanoma. Mes viską apsvarstysime, bet nepriimsime skubotų sprendimų. Faktas tas, jog organizacija yra aukščiau visko“, – sakė G.Mulleris.

Sudėtingą atkarpą išgyvenanti ASVEL per pastarąsias aštuonerias rungtynes Eurolygoje laimėjo vos kartą, o su 9 pergalėmis ir 15 pralaimėjimų ji žengia 15-oje turnyro vietoje.

30-metis E.Jacksonas šį sezoną Eurolygoje rungtyniauja po 20 minučių, pelno po 5,8 taško (9,8 proc. trit.) ir fiksuoja po 3,5 naudingumo balo.

„Barcelona“, Malagos „Unicaja“ bei Podgoricos „Budučnost“ marškinėlius praeityje vilkėjęs gynėjas šį sezoną realizavo vos 5 tritaškius iš 51.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas