Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 20

Karjeros šuoliui Eurolygoje pasiruošusių žaidėjų dešimtuke – ir žalgirietis

Ketvirtadienį krepšinio naujienų portalas „Eurohoops“ paskelbė dešimt krepšininkų, kurie ateinantį sezoną Eurolygoje gali atlikti karjeros šuolį ir pakilti į naujas aukštumas. Tarp tokių žaidėjų yra ir vienas lietuviškas akcentas – Kauno „Žalgirio“ marškinėlius vilkėsiantis Donatas Sabeckis.
Donatas Sabeckis
Donatas Sabeckis

„Donato Sabeckio pavardė didžiajai auditorijos daliai yra mažai žinoma, nes iki šiol krepšininkas žaidė Šiauliuose. Kita vertus, 25-erių gynėjas buvo geriausias kamuolių skirstytojas vietinėje lygoje, vidutiniškai atlikdavęs 6,9 rezultatyvaus perdavimo, rinkdavęs 9,9 taško ir atkovodavęs 3,8 kamuolio“, – tokiais žodžiais aprašomas krepšininkas.

Anot šaltinio, konkurenciniai D.Sabeckio elementai bei solidūs statistiniai rodikliai šį sezoną kur nemažą intrigą ir bus labai įdomu, kaip krepšininkas pritaps naujoje komandoje, kurią diriguos Šarūnas Jasikevičius.

„Šaras keletą pastarųjų sezonų įrodė, kad moka žaidėjus pakelti į kitą lygį ir dėl šios priežasties Sabeckis turėtų ypač džiaugtis būdamas Kaune. Jei suteiktomis galimybėmis pasinaudos, krepšininkas gali kilti į naują lygį“, – rašo „Eurohoops“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai