Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 05 26

Kelne – Eurolygai įspūdį palikusi Šaro šypsena ir lietuvio įžvalga apie favoritus

Eurolygos finalo ketverto dalyviai antradienį susirinko į Kelną, kur savaitgalį paaiškės 2020–2021 sezono čempionai. Šarūnas Jasikevičius su kompanija į lietingą Vokietijos miestą atvyko geros nuotaikos, bet dalijosi kategoriškomis įžvalgomis dėl jo komandai priskiriamo favoritų statuso.

„Mes jau perėjome šventimo etapą, – šyptelėjo Barselonos krepšininkų treneris. – Dabar visa mūsų koncentracija pasiruošimui finalo ketvertui. Bandome susitelkti Milano rungtynėms ir tikimės parodyti gerą žaidimą.

Kol kas daug džiaugsmo, ramybės. Bet, manau, artėjant rungtynėms bus ir daugiau jaudulio.“

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Šarūnas Jasikevičius
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Šaro auklėtiniai penktadienį 22 val. pusfinalyje susikaus su Milano „Olimpia“. Šį vakaro pasirodymą apšildys Stambulo „Anadolu Efes“ ir Maskvos CSKA susirėmimas 19 val.

Lažybininkai „Barcelona“ ekipą regi finalo ketverto favorite, tačiau Šaras greitai šias kalbas metė į šiukšliadėžę.

„Mums nerūpi, kas yra favoritai, kas yra underdogai. Tai bus nesvarbu, kai penktadienį į orą bus išmestas ginčo kamuolys“, – šyptelėjo Š.Jasikevičius.

„Ruošiamės kaip ir bet kurioms kitoms rungtynės, gal tik daugiau dėmesio skiriame detalėms, – apie pasiruošimą pusfinaliui kalbėjo Š.Jasikevičius. – Bet viskas aišku – aukštesniame lygyje turi sutelkti dėmesį į detales, įnešti daugiau fiziškumo ir tavo kova dėl kiekvieno 50/50 kamuolio turi būti maksimali. Tai yra žaidimas finalo ketverte.“

VIDEO: Team Arrival: FC Barcelona

Kelno viešbučio vestibiulyje fotografai ir operatoriai gaudė Pau Gasolį. Jie norėjo įamžinti 40-mečio veterano žingsnius į finalo ketvertą – pirmąjį nuo 2000-ųjų.

Eurolygos finalo ketverto dienoraščio autoriams įstrigo ir Šarūno Jasikevičiaus kūno kalba.

„Barselonos vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius vis šypsojosi žurnalistas, lyg būtų gerai pasiruošęs visam šiam dėmesiui“, – rašoma oficialioje Eurolygos interneto svetainėje.

Lyg koks meras „Barcelona“ atstovus sveikino Kelne užaugęs „Anadolu Efes“ aukštaūgis Tiboras Pleissas – vienintelis vietinis šiame finalo ketverte.

Eurolygos finalo ketverto svečius Kelnas pasitiko lietingas. Atrodo, kad artimiausiomis dienomis orai pernelyg nesikeis. Tai Kelno viešbutyje buvo populiari tema.

Tačiau vienas „Anadolu Efes“ trenerių štabo narys atkirto: „Man nesvarbu, net jei būtume Grenlandijoje. Kol mes finalo ketverte, man labai gera čia būti.“

VIDEO: Prieš Eurolygos finalo ketvertą – Šaro džiaugsmas ir Pau Gasolio viltis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas