Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 01

Kryptis – šiaurė: Kevinas Pangosas – viena koja „Zenit“ klube

2019-2020 m. sezone dėl traumos praktiškai nerungtyniavęs Kevinas Pangosas palieka saulėtąją Barseloną ir keliasi į šiaurę. 15min šaltinių teigimu, kanadietis greičiausiai apsivilks Sankt Peterburgo „Zenit“ aprangą.
Kevinas Pangosas
Kevinas Pangosas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Kiek anksčiau skelbėme, kad finansinius raumenis auginanti Sankt Peterburgo ekipa renkasi iš trijų gynėjų – be K.Pangoso, jos radare dar buvo Nemanja Nedovičius ir Klemenas Prepeličius. Vis tik panašu, kad prioritetą „Zenit“ suteikė buvusiam žalgiriečiui.

2018 m. vasarą Kauną palikęs įžaidėjas apsivilko „Barca“ aprangą ir pirmajame sezone buvo stabilus Svetislavo Pešičiaus rotacijos žaidėjas – per 20 minučių gynėjas rinko po 7 taškus ir 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

Panašų vaidmenį K.Pangosas turėjo išlaikyti ir 2019-2020 m. sezone, bet kortas jam sumaišė dar sezono pradžioje gauta trauma.

Kairę pėdą susižeidusiam kanadiečiui prognozuota 4-6 savaičių trukmės reabilitacija, kuri galiausiai užsitęsė iki pusmečio – į rikiuotę K.Pangosas grįžo tik po karantino.

Visgi S.Pešičiaus pasitikėjimo jam susigrąžinti nepavyko – atsinaujinusiame Ispanijos čempionate buvęs žalgirietis ant parketo išbėgo tik vieneriose iš septynerių rungtynių.

Nepaisant ilgo laikotarpio be krepšinio, K.Pangosu susidomėjimą reiškė bent trečdalis Eurolygos komandų – šią vasarą jau buvo pasirodę pranešimai apie „Valencia“, Pirėjo „Olympiakos“, Tel Avivo „Maccabi“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Belgrado „Crvena zvezda“ susidomėjimą 27-erių krepšininku.

„Zenit“ dėl pandemijos nutrauktame Eurolygos sezone liko paskutinė 18-ta, bet ateinantį sezoną ketina disponuoti dar didesniu biudžetu.

K.Pangosas, „Žalgiryje“ rungtyniavęs 2016-2017 ir 2017-2018 m. sezonuose, Sankt Peterburge pakeis „Zenit“ jau palikusį Andrew Albicy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas