Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2023 09 30

L.Kleiza apie vėlyvus pokyčius „Žalgiryje“: „I.Brazdeikio pardavimas viską pasako“

Linas Kleiza sveikina Kauno „Žalgirį“ už išpeštą išpirkos už Igną Brazdeikį sumą iš Pirėjo „Olympiakos“ klubo, o ieškant naujoko rinkoje siūlo neskubėti ir gerai įsivertinti situaciją.
Ignas Brazdeikis ir Kazys Maksvytis
Ignas Brazdeikis ir Kazys Maksvytis / zalgiris.lt nuotr.

Likus mažiau nei dviem savaitėms iki Eurolygos sezono starto Kauno „Žalgiris“ susprogdino bombą rinkoje, priėmęs sprendimą parduoti savo brangiausią žaidėją Igną Brazdeikį.

Vienerius metus Lietuvoje rungtyniavęs 24-erių metų žaidėjas už neoficialiais duomenimis skelbiamą 500 tūkstančių eurų išpirką iškeliavo į praėjusių metų Eurolygos finalininkų Pirėjo „Olympiakos“ gretas, sudaręs trejų metų sutartį pagal formulę „2+1“.

Sirgaliai pažėrė kritikos I.Brazdeikiui, ko visiškai nesupranta PIKENROLO veidas, legendinis šalies krepšininkas Linas Kleiza.

„Visiškai nesuprantu sirgalių neapykantos Ignui, – 15min laidoje PIKENROLAS kalbėjo L.Kleiza. – Visi turi suprasti, kad „Žalgiris“ galėjo nepaleisti Igno Brazdeikio. Juk tai pats klubas priėmė sprendimą paimti graikų pinigus ir parduoti savo žaidėją. Iš krepšininko pusės viskas yra aišku – ilgalaikis naujas kontraktas, šiek tiek didesni pinigai ir gyvenimas Atėnuose. Manau, kad šie metai Lietuvoje Ignui nebuvo lengvi – didžiuliai lūkesčiai, kitoks krepšinis ir mažai saulės.

„Žalgiris“ galėjo neparduoti ir jis būtų likęs Kaune. Jei sirgaliai nori ant kažko išsilieti, tai kaltinkite savo komandą, o ne žaidėją. „Žalgiris“ turėjo pasirinkimą, bet sulaukęs pusės milijono eurų pasiūlymo, tiesiog supakavo žaidėjo lagaminus ir viso gero.“

Scanpix Baltics nuotr./Ignas Brazdeikis
Scanpix Baltics nuotr./Ignas Brazdeikis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius