Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 26

Lietuvos legendos išsirinko favoritą laimėti Eurolygą: „Komanda be silpnų vietų“

Eurolygos ketvirtfinaliai prasidėjo dviem akistatomis antradienio vakarą, o jau šįvakar į kovas stos likusios keturios komandos. Kauno „Žalgiris“ Barselonoje bandys nokautuoti Šarūno Jasikevičiaus vyrus, tuo metu kitoje Europos dalyje prasidės Pirėjo „Olympiakos“ ir Stambulo „Fenerbahče“ peštynės. Apie jas 15min kalbėjosi su trimis Eurolygos čempionais iš Lietuvos.

15min tęsia Eurolygos čempionų prognozių turnyro ketvirtfinaliams ciklą.

Šį kartą kadaise turnyro nugalėtojų taurę į viršų kėlę Ramūnas Šiškauskas, Robertas Javtokas ir Jonas Mačiulis atsakė į 15min klausimus apie Pirėjo ir Stambulo komandų porą.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Robertas Javtokas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Robertas Javtokas

Georgio Bartzoko treniruojamas „Olympiakos“ reguliariajame sezone iškovojo 24 pergales ir pirmą kartą šio formato Eurolygoje tapo reguliariojo sezono nugalėtoju.

„Raudonuosius“, kurie prieš metus sustojo Eurolygos pusfinalyje, į priekį veda pagrindinis pretendentas į sezono naudingiausio žaidėjo apdovanojimą Saša Vezenkovas – jis yra ir rezultatyviausias, ir naudingiausias turnyro krepšininkas (vid. 17,6 taško ir 22,2 naud. bal.).

„Scanpix“ nuotr./Sasha Vezenkovas
„Scanpix“ nuotr./Sasha Vezenkovas

Savo ruožtu Dimitrio Itoudžio diriguojama „Fenerbahče“ sezoną pradėjo galingai – iškovodama 9 pergales iš 10 galimų, bet užbaigė slogiai ir per plauką prasibrovė į atkrintamąsias, su 19 pergalių užimdama aštuntąją vietą.

Be to, turkai ketvirtfinalį pasitinka su problemomis – bent jau serijos pradžioje nežais Devinas Bookeris ir Nemanja Bjelica, abejojama ir dėl Scottie Wilbekino bei Marko Guduričiaus sveikatos.

Ką apie šias komandas mano ir kokią serijos baigtį prognozuoja Eurolygos čempionai R.Šiškauskas, R.Javtokas ir J.Mačiulis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas