Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 15

„Lietuvos ryto“ naujokas Darius Songaila: „Sulaukus pasiūlymo, nebuvo dvejonių – derybos truko tik porą dienų“

Sugrįžimui į Eurolygą kartu su Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkais besirengiantis komandos naujokas Darius Songaila teigė, kad sulaukęs Vilniaus komandos pasiūlymo, nedvejojo.
Darius Songaila
Darius Songaila / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Negaliu tiksliai pasakyti, kada pasiūlymas atėjo, tačiau tai buvo po Eurolygos atrankos. Žaisti Lietuvoje ir Eurolygoje – nieko negali būti geriau. Palyginus su kitų komandų siūlymais, šis buvo geriausias. Sulaukus „Lietuvos ryto“ pasiūlymo, nebuvo dvejonių – derybos truko tik porą dienų“, – teigė D.Songaila.

Ilgametis Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas, turintis ne vienerių metų patirtiį ir NBA lygoje, pasakojo, kad įsilieti į naują komandą reikia laiko: „Aš dar mažiau nei savaitę esu su komanda, tad man pasitikėjimo savimi šiek tiek trūko. Žinoma, komanda jau susižaidė atrankos varžybose, daug pridėjo ir tos rungtynės su „Nižnyj Novgorod“, kurias laimėjome, nors žaidėme labai blogai. Tai tikrai daug prideda komandai. Man asmeniškai dar daug kas užsimiršta, nors atrodo derinius moku, žinau, tačiau su laiku įsivažiuosiu“.

Aukštaūgis taip pat įspėjo, kad visi būsimieji varžovai Eurolygos turnyre bus labai grėsmingi bei išskyrė „Lietuvos ryto“ mentalitetą, kuris, D.Songailos, nuomone, pasikeitė į komandą atvykus Dirkui Bauermannui.

VIDEO: Interviu su Dariumi Songaila
VIDEO: Martyno Gecevičiaus interviu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento