Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 26

Luiso Scola šansus nutūpti Madride temdo sena istorija: „Jis – nešvariausias žaidėjas“

Pasaulio krepšinio čempionate su Argentinos rinktine nuostabiai pasirodęs 39 metų Luisas Scola sulaukė ne vieno klubo pasiūlymo. Madrido „Real“ yra tarp besidominčių Argentinos rinktinės žvaigžde, tačiau Ispanijos klube yra krepšininkas, su kuriuo L.Scola yra patyręs konfliktą.
Luisas Scola
Luisas Scola / FIBA nuotr.

L.Scola agentas patvirtino – 39 metų žaidėjas yra sulaukęs pasiūlymo iš „Real“.

Krepšininko agento Claudio Villanuevos teigimu, puolėju domisi „Real“, o taip pat Argentinos „Boca Juniors“ bei vienas Italijos klubas, žaidžiantis Eurolygoje.

Italija Eurolygoje turi tik vieną komandą – Milano „Olimpia“, tad veikiausiai šis klubas ir Madrido „Real“ turi geriausias galimybes sulaukti Argentinos rinktinės mohikano teigiamo atsakymo.

„Turime dar šiek tiek palaukti, tačiau bet kuriuo atveju, paskutinis žodis bus Luiso, – sakė C.Villanueva. – Jeigu jis nuspręs žaisti kitų metų olimpinėse žaidynėse, natūralu, kad jis turės rungtyniauti ir kažkuriame klube šį sezoną.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Luisas Scola
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Luisas Scola

„Real“ klube L.Scola sutiktų tris savo tėvynainius, su kuriais laimėjo sidabrą pasaulio pirmenybėse Kinijoje šį mėnesį.

Kita vertus, „Real“ žaidžia ir Felipe Reyesas, kuris anksčiau yra nukentėjęs nuo L.Scola.

Ispanijos „Marca“ priminė, kad 2006 metais prieš pasaulio čempionatą per kontrolines rungtynes po susidūrimo su L.Scola aikštėje F.Reyesui buvo stipriai sutrenkti šonkauliai ir kaklas. F.Reyesas tada agresyviai priekaištavo L.Scolai žengiant link persirengimo kambario, nes trauma atsiliepė – dabartinis „Real“ veteranas tada praleido penkis pasaulio čempionato mačus, iš viso žaidęs tik 38 minutes.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Felipe Reyesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Felipe Reyesas

Be to, Ispanijos spauda priminė F.Reyeso žodžius, pasakytus dar prieš minėtą incidentą. Paklaustas, kas yra pats nešvariausias žaidėjas, kokį yra sutikęs aikštėje, F.Reyesas tada atsakė vienu žodžiu: „Scola“.

Vargu, ar „Real“ kapitonas atviromis rankomis sutiks L.Scolą savo komandoje.

Savo nuomonę turi ir Vitorijos „Baskonia“ gynėjas argentinietis Lucas Vildoza. „Manau, kad jis yra nusprendęs. Nemanau, kad tai bus „Baskonia“, bet dar mažiau šansų, kad tai bus Madridas. Nes jis turi baskų širdį“, – apie bendražygį Argentinos rinktinėje radijui sakė L.Vildoza.

L.Scola yra nuo 2000 iki 2007 metų atstovavęs Vitorijos „Baskonia“ klubui. Paskui jis dešimt metų rungtyniavo NBA, o pastaruosius dvejus metus žaidė Kinijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito