Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 20

M.Jameso metimas Stambule nutraukė „Anadolu Efes“ pergalių seriją

Mike'as Jamesas toliau žudo varžovus Eurolygoje. Maskvos CSKA (10-5) sužaidė galingą ketvirtąjį kėlinį, kurį vainikavo pergalingas amerikiečio metimas, iki susitikimo pabaigos likus 17 sekundžių. Dimitrio Itoudžio auklėtiniai Stambule triumfavo 81:80 (23:22, 20:25, 16:19, 22:14) bei nutraukė aštuonių „Anadolu Efes“ (12-3) pergalių seriją.
Mike'as Jamesas
Mike'as Jamesas / Euroleague.net nuotr.

Rungtynės prasidėjo Shane'o Larkino ir Mike'o Jameso fejerverkais. Komandų lyderiai pataikė po pirmuosius tris tolimus metimus.

CSKA vedlys iki ilgosios pertraukos savo sąskaitoje turėjo jau 17 taškų, tačiau 47:43 priekyje buvo „Anadolu Efes“. Dvikovą papuošė įspūdingas Dogušo Balbajaus metimas su sirena iš vidurio aikštės.

Prieš lemiamas dešimt minučių svečiai iš Maskvos turėjo 7 taškų deficitą, bet ėmė šturmuoti Stambulo ekipos krepšį. Spurtas 8:0 jiems leido po ilgos pertraukos išsiveržti į priekį 76:74.

Krunoslavas Simonas likus 2 minutes iki susitikimo pabaigos įsegė tolimą metimą, gražinusį „Anadolu Efes“ krepšininkams pranašumą 77:76.

M.Jamesas ir Sh.Larkinas apsikeitė taikliais metimais, o Tiboro Pleisso baudos metimas, likus 37 sekundėms iki mačo pabaigos, išvedė šeimininkus į priekį 80:79.

Rungtynių didvyriu tapo M.Jamesas, likus 17 sekundžių rungtynių pabaigos pataikęs sudėtingą dvitaškį ir išplėšęs CSKA krepšininkams pergalę. Kitoje aikštelės pusėje galimybę turėjo ir Sh.Larkinas, bet jo metimas tikslo nepasiekė.

„Anadolu Efes“: Krunoslavas Simonas 21, Shane'as Larkinas 18, Rodrigue'as Beaubois 10.

CSKA: Mike'as Jamesas 28 (5/7 trit., 36 naud. bal.), Kyle'as Hinesas 16, Johannesas Voigtmannas 15, Darrunas Hilliardas 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito