Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 01 27

M.Jamesui – „Olimpia“ įžaidėjo palaikymas: „Pamiršti šeimą dėl žaidimo? Niekada“

Rezultatyviausias Eurolygos žaidėjas Mike'as Jamesas įsivėlė į antrą konfliktą su Maskvos CSKA klubu šį sezoną, kuris gali lemti ankstyvas abiejų pusių skyrybas. Palaikymą CSKA lyderiui išreiškė Milano „Olimpia“ įžaidėjas Malcolmas Delaney, teigdamas, kad šeima visada bus svarbiau už krepšinį.
Malcolmas Delaney
Malcolmas Delaney / Euroleague.net nuotr.

Nuo 2019-ųjų metų Maskvoje rungtyniaujantis Mike'as Jamesas praėjusią vasarą sudarė naują trejų metų kontraktą, tačiau žaidėjo ir klubo bendradarbiavimas gali greitai nutrūkti.

CSKA lyderis įtūžo, kai klubas jo neišleido į senelio laidotuves, kuris vaikystėje jam atstojo tėvus, argumentuodamas, jog visa krepšininko kelionė į JAV bei karantinas grįžus į Rusiją užtruktų kelias savaites.

M.Jamesas neišvyko su komanda į Eurolygos rungtynes Berlyne, o jo likimas Rusijos sostinės klube pakibo ant plauko.

Įvairūs Senojo žemyno krepšinio šaltiniai skelbia, kad CSKA lyderis apsisprendęs palikti komandą.

Palaikymą M.Jamesui išreiškė Milano „Olimpia“ įžaidėjas Malcolmas Delaney, socialiniame tinkle „Twitter“ rašęs, jog klubai prašo pamiršti šeimą dėl krepšinio.

„Taigi, komandos baudžia žaidėjus už tai, jog jie nori dalyvauti laidotuvėse ir atiduoti pagarbą žmonėms, kurie jiems rūpi labiau nei krepšinis. Jis kartais yra blogas verslas. Liūdna, kad tenka atsidurti situacijose, kai mūsų dėl žaidimo prašoma pamiršti šeimą. Aš taip niekada nedarysiu“, – „Twitter“ paskyroje rašė Malcolmas Delaney, savo paskyroje pasidalinęs ir legendine Šarūno Jasikevičiaus spaudos konferencijoje, kurioje strategas žurnalistui davė pamokų apie vaikus.

M.Jamesas šį sezoną Eurolygoje žaisdamas po 31 minutę renka vid. 19,9 taško, 3,5 atkovoto kamuolio, 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir 20,6 naudingumo balo.

30-metis 185 cm ūgio gynėjas buvo rezultatyviausias ir naudingiausias CSKA krepšininkas, o Maskvos klubas žengė antroje Eurolygoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas