Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 12 02 /22:03

Mantas Kalnietis: „Nenorėjome liūdnų Kalėdų“

Mantas Kalnietis pakilo nuo „Žalgirio“ arenos parketo, kumščius į viršų pakėlęs Šarūnas Jasikevičius – iš savo kėdės. Triuškinantis dėjimas iš viršaus. „Žalgirio“ aistruoliai klykia. Izmiro „Karšiyaka“ skriaudžiama dviženkliu skirtumu ir žalgiriečiai žengia per Eurolygos „Top 16” slenkstį – 74:52.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Pralaimėjimo atveju būtume turbūt atsisveikinę su „Top 16“. Buvome agresyviai nusiteikę ir tą parodėme aikštelėje.

Svarbiausia, kad komanda laimėjo. Buvome susitarę, kad nesvarbu, kaip kas sužais, mūsų tikslas tik pergalė. Nenorėjome liūdnų Kalėdų. Kas buvo aikštėje, atidavėme jėgas. Žaidėme agresyviai ir klaidų buvo daugiau nei reikėtų. Bet ta agresija davė postūmį. Ir kiek daugiau užbėgome, išmetėme daugiau laisvų metimų. Vaizdas buvo geresnis“, – po rungtynių kalbėjo M.Kalnietis.

„Po tų dviejų pastarųjų rungtynių – pralaimėjimų Krasnodare ir „Nevėžiui“ nebuvo kur dėtis. Reikėjo žūtbūt rasti savyje jėgų ir prisikelti iš emocinės duobės. Labai džiaugiuosi, kad mums tai pavyko. Nuo pat pradžios rodėme norą ir stengėmės. Gal ne viskas pavyko, bet reikia pasidžiaugti, jog kova buvo“, – sakė Renaldas Seibutis.

„Rezervų tikrai yra. Žaidimas pagreitėjo. Tų klaidų buvo nemažai, Eurolygos rungtynėms – per daug. Tačiau buvo energija. Viena greita ataka, taiklus metimas duoda gerą impulsą ir rungtynėse randi emocinių jėgų. O tai padeda kovoti. Labai džiugu, kad laimėjome įtikinamai“, – šypsojosi R.Seibutis.

VIDEO: Tiesiai iš Žalgirio rūbinės - Mantas Kalnietis
VIDEO: Tiesiai iš Žalgirio rūbinės - Renaldas Seibutis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas