Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 20

Marius Grigonis sugrįžo į „Panathinaikos“ rikiuotę, bet iškrito Artūras Gudaitis

Portalas „Gazzetta.gr“ skelbia, jog Atėnų „Panathinaikos“ gynėjas Marius Grigonis susitvarkė nugaros problemas ir jau dalyvauja visavertėse Graikijos klubo treniruotėse, tuo metu kitas komandos lietuvis Artūras Gudaitis negali dalyvauti pratybose dėl infekcijos.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / „Scanpix“ nuotr. / IPA MilestoneMedia/PA Images

Po dviejų pralaimėjimų praėjusią savaitę Ispanijoje prieš „Valencia“ ir „Barcelona“ ekipas Atėnų „Panathinaikos“ į pergalių kelią sieks sugrįžti Eurolygos čempionų tvirtovėje.

„Gazzetta.gr“ praneša, jog penktadienio akistatoje su Stambulo „Anadolu Efes“ dalyvauti turėtų ir mėnesį dėl nugaros problemų praleidęs Marius Grigonis, kuris jau visu tempu pluša „Panathinaikos“ treniruotėse.

Šį sezoną aštuoneriose žaistose Eurolygos rungtynėse 28-erių Lietuvos rinktinės gynėjas rinko po 9,2 taško, 1,6 atkovoto kamuolio, 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir 5,5 naudingumo balo.

Pasak „Gazzetta.gr“, treniruotėje nedalyvavo Artūras Gudaitis (infekcija), Lefteris Bocharidis (raumens patempimas) ir Panagiotis Kalaitzakis (diskomfortas apatinėje nugaros dalyje), kurie veikiausiai nežais ir prieš „Anadolu Efes“.

A.Gudaitis šį sezoną Eurolygoje fiksuoja 7,2 pelnyto taško, 3,4 atkovoto kamuolio ir 8,1 naudingumo balo rodiklius.

Šešias pergales ir aštuonis pralaimėjimus savo sąskaitoje turinti „Panathinaikos“ šiuo metu stipriausiame Senojo žemyno turnyre užima 11 poziciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas