Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 21

Mike'as Jamesas – apie ryšį su Šaru, naktinį Kauną ir R.Jokubaičio nuskeltus dantis

Patyręs skaudų pralaimėjimą Eurolygos pusfinalyje charizmatiškasis „Monaco“ lyderis pasileido į kelionę per naktinį Kauną, kuris nors ir yra nedidelis, bet alsuoja meile krepšiniui.
Mike'as Jamesas
Mike'as Jamesas / 15min nuotr.

Penktadienio naktį Kaune ryškūs buvo ne tik iš užsienio suvažiavę sirgaliai, šventę pergalę pusfinalyje ar liūdėję dėl pasibaigusio žygio link Eurolygos čempionų titulo, bet ir „Monaco“ krepšininkai.

Vos antruoju bandymu finalo ketvertą pasiekusios Monako Kunigaikštystės krepšininkai sugėrė itin skaudų Pirėjo „Olympiakos“ smūgį, trečiąjį ketvirtį pralaimėję net 2:27.

„Nemažai žaidėjų prasiėjo Laisvės alėja, o keli jų prašėsi ir į restoranus. Sakiau, kad tegul iškviečia taksi, bet sakė, jog ne, nereikia. Jiems reikėjo prasieiti ir nusiraminti. Emocijų buvo daug, reikėjo jas išleisti. Vis tiek po tokio pralaimėjimo norisi ieškoti kaltų, badyti pirštais, o būtent tai ir gali padaryti atskirtį komandoje“, – portalui 15min sakė „Monaco“ aukštaūgis Donatas Motiejūnas.

O ar Mike'as Jamesas pasivaikščiojo po Kauną ir gal pakeitė nuomonę, D.Motiejūno klausė žurnalistas iš Lietuvos, referuodamas į tai, jog Kevinas Durantas nenori vasaroti šioje šalyje.

„Reikia paties Mike'o klausti, ar jis pakeitė nuomonę, – šypsodamasis sakė D.Motiejūnas. – Nežinau, kur kas ėjo, bet visi ėjo. Visi tikrai prasiėjo per Laisvės alėją.“

15min paprašė „Monaco“ žvaigždės M.Jameso pasidalinti įspūdžiais apie naktinį Kauną, ryšį su Šarūnu Jasikevičiumi, su kuriuo puikiai leido laiką finalo ketverto atidarymo ceremonijoje, nuskeltus Roko Jokubaičio dantis ir artėjantį didįjį Eurolygos finalą.

„Kaunas yra toks mažas miestas, kad per penktadienio vakarą ir naktį spėjau aplankyti praktiškai visas vietas, – 15min pasakojo geros nuotaikos nestokojęs M.Jamesas. – Bet šis miestas tiesiog alsuoja meile krepšiniui. Vakar mačiau daugybę sirgalių, kurie ėjo prie mūsų, kalbino, sakė gerą žodį ar prašė pasidaryti nuotrauką. Pasivaikščiojau, aplankiau keletą vietų. Kai praėjusį kartą dalyvavau finalo ketverte, jis vyko Berlyne, o tai gerokai didesnis miestas už Kauną, tad ir patirčių bei įspūdžių buvo daugiau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas