Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 08

Miunchene pagaliau laimėjęs Šaras patenkintas: „Tai – didžiulė pergalė“

Praėjusį sezoną Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“ pasiekė Eurolygos finalą, tačiau reguliaraus sezono metu abu kartus turėjo pripažinti Miuncheno „Bayern“ ekipos pranašumą. Šį kartą viskas buvo kitaip. Šaro vyrai antrajame Eurolygos ture užtikrintai dominavo Bavarijos sostinėje ir iškovojo antrąją sezono pergalę.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.

„Esu laimingas ir pasakiau savo vyrams, kad mums tai yra didelė pergalė. Čia atvažiuoja ir pralaimi labai daug komandų. „Bayern“ puikiai žaidžia namuose, yra gerai paruošta komanda ir visada labai teisingai žaidžia fizišką krepšinį. Džiaugiuosi, kad gynyboje šį kartą buvome solidūs visą mačą, išskyrus kelias paskutines minutes“, – po pergalės džiaugėsi strategas.

Š.Jasikevičius pažymėjo, kad šeimininkai į „Barcos“ krepšį per pirmus tris kėlinius sugebėjo įmesti tik 15, 18 ir 14 taškų.

„Tai yra labai geri skaičiai prieš tokią gerą komandą. Puolime, jeigu neklydome, irgi buvome solidūs. Kaip šioje sezono stadijoje, demonstravome gerą krepšinį, bet žinoma dar turime kur patobulėti ir tikiuosi, kad taip ir bus“, – Miunchene kalbėjo Š.Jasikevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas