Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 10

Naujokų proveržis ir gyva „Žalgirio“ viltis: pažymiai žaidėjams ir treneriui

Kauno „Žalgiris“ per dvigubą Eurolygos savaitę prieš lygos autsaiderius pravažiavo pergalingai ir išsilaiko kovoje dėl vietos turnyro atkrintamosiose varžybose. 15min portale – sporto komentatoriaus Ryčio Vyšniausko pažymiai „Žalgirio“ žaidėjams ir treneriui Kaziui Maksvyčiui už dvikovą su Vilerbano ASVEL.

Kauno „Žalgiris“ neapvylė savo sirgalių ir padarė tai, kas buvo privaloma. Nepaisant silpno pirmojo kėlinio, užteko labai stipraus antrojo kėlinio, kad būtų pasiekta užtikrinta pergalė.

Vilerbano ASVEL šiuo metu neatrodo kaip komanda, kuri būtų susikoncentravusi Eurolygai, o Kazys Maksvytis vėl rado energijos nuo suolo.

Vienas smagiausių dvigubos savaitės akcentų – Achille Polonaros ir Isaiah Tayloro pasirodymai. Visgi skrajoti padebesiais nėra kada, „Žalgiris“ laimėjo rungtynes, kuriose ir buvo akivaizdus favoritas, o norint toliau siekti svajonės reikės geresnio žaidimo ir daugiau kokybės žaidime, ką po rungtynių sakė ir Kazys Maksvytis.

Pozicija po dvigubos savaitės yra normali, viskas yra žalgiriečių rankose. Tai ir yra svarbiausia.

Mažiau svarbus nutikimas ketvirtadienį buvo tai, kad Prancūzijos krepšinio legenda Nando de Colo pagal pelnytus taškus Eurolygoje aplenkė „Barcelona“ simbolį Juaną Carlosą Navarro. Prancūzas pabuvojo Arno Butkevičiaus kišenėje, bet 9 taškus sukrapštė. Manau, kad tikri Eurolygos mylėtojai paplojo tikram meistrui N.de Colo, kurio žaidimo epizodus galima rodyti kaip mokomąją medžiagą.

VIDEO: Karšti komentarai: K.Maksvyčio mintys po pergalingos Eurolygos dvigubos savaitės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas