Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 25

Nei už „Žalgirį“, nei prieš „Žalgirį“: Sh.Napieras pasirinko kitą Eurolygos klubą

Shabazzas Napieras pastaruoju metu buvo siejamas su keliomis Eurolygos komandomis, kol sukirto rankomis su Milano „Olimpia“.

Shabazzas Napieras šį sezoną domino ne vieną Eurolygos klubą.

31 metų 183 cm ūgio įžaidėjas yra sukaupęs šešerių metų NBA patirtį ir dar 2019-2020 m. sezoną pelnė po 11,6 taško „Washington Wizards“ klubui.

Puerto Riko krepšininkas susipažino ir su Eurolygos krepšiniu, kai 2021 metais sudarė sutartį su Sankt Peterburgo „Zenit“, kur debiutavo rezultatyviai, bet žaidė neilgai, nes patyrė traumą.

Pastaruoju metu jis rungtyniavo Meksikos klube „Capitanes de Ciudad de México” ir rinko po beveik 22,3 taško ir 5,1 rezultatyvaus perdavimo G lygoje, bet buvo siūlomas agentų ir Europos klubams.

Sh.Napieras buvo „Žalgirio“ akiratyje, kai traumą patyrė Keenanas Evansas, bet Kauno klubas pasirinko dar šį sezoną Eurolygoje žaidusį Isaiah Taylorą.

Šią savaitę ant Puerto Riko gynėjo tinklus bandė užmesti ir Atėnų „Panathinaikos“, su kuriuo „Žalgiris“ Eurolygos rungtynėse Atėnuose susitiks ketvirtadienio vakarą.

Anot Graikijos SDNA, Sh.Napierui buvo siūlomas 40 tūkst. dolerių atlyginimas, bet tada į lenktynes įsitraukė ir Milano „Olimpia“.

Eurolygoje šį sezoną ypač slogiai atrodantis Italijos klubas pastaruoju metu neturi traumuoto įžaidėjo Kevino Pangoso, o deramos pamainos jam savo klube nerado.

Trečiadienį vakare encestando.es pranešė, kad „Olimpia“ susitarė su Sh.Napieru, kuris galės prisidėti prie Milano ekipos artimiausiu metu.

Ettore Messinos treniruojami Italijos čempionai šiuo metu Eurolygoje rikiuojasi paskutinėje 18-oje vietoje su 6 pergalėmis bei 14 nesėkmių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas