Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 18

Oficialu: „Fenerbahče“ ilgam susiejo ateitį su M.Guduričiumi

Eurolygoje stringantis Stambulo „Fenerbahče“ klubas stiprinasi žaidėju iš NBA. Į klubą po pusantrų metų pertraukos grįžta Marko Guduričius.
Marko Guduričius
Marko Guduričius / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Stambulo klubas oficialiai pranešė, jog sudarė sutartį su 25-erių metų puolėju trejiems sezonams, iki 2022-2023 m. sezono pabaigos.

M.Guduričius „Fenerbahče“ aprangą jau vilkėjo 2017-2019 m. ir po sykį laimėjo Turkijos čempionatą bei taurę, o 2019 m. vasarą pakėlė sparnus į NBA lygą.

Vis dėlto „Memphis Grizzlies“ klube Jono Valančiūno komandos draugu buvęs serbas stipriausioje pasaulio lygoje gilaus pėdsako nepaliko.

44 susitikimuose žaidęs krepšininkas vidutiniškai rinko po 3,9 taško, o prieš 2020-2021 m. sezono startą „Grizzlies“ serbą atleido.

2018-2019 m. Eurolygoje M.Guduričius per susitikimą rinko po 9,4 taško ir atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo. Su „Fenerbahče“ jis nužygiavo iki Eurolygos pusfinalio, bet jame nusileido Stambulo „Anadolu Efes“.

„Fenerbahče“ Eurolygoje startavo laimėdama vos 5 rungtynes iš 15 ir kol kas užima viso labo 14-ąją vietą. Ketvirtadienį Igorio Kokoškovo auklėtiniai patyrė vieną didžiausių nesėkmių šį sezoną, kai Kaune net 62:99 nusileido „Žalgiriui“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas