Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 12

„Olympiakos“ net ketveriems metams susisiejo su Thomasu Walkupu

Eurolygoje lyderiaujanti Pirėjo „Olympiakos“ nelaukdama sezono pabaigos įteikė ilgalaikį kontraktą buvusiam žalgiriečiui Thomasui Walkupui.

Naujasis Pirėjo „Olympiakos“ ir Thomaso Walkupo susitarimas galios iki 2027-ųjų metų, oficialiai trečiadienio popietė pranešė Graikijos klubas.

„Olympiakos“ klube Th.Walkupas rungtyniauja nuo 2021-ųjų vasaros, o iki tol trejus metus jis vilkėjo Kauno „Žalgirio“ marškinėlius.

Šį sezoną 30-metis krepšininkas yra laikomas vienas pagrindinių kandidatų iškovoti geriausiai besiginančio Eurolygos žaidėjo apdovanojimą.

Stipriausiame Senojo žemyno turnyre Th.Walkupas per 25 minutes renka po 8,2 taško, atkovoja po 2,8 ir perima po 1,9 kamuolio, atlieka po 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuoja po 13,2 naudingumo balo.

Likus vienam Eurolygos reguliaraus sezono mačui „Olympiakos“ su 23 pergalėmis ir 10 pralaimėjimų žengia pirmoje turnyrinės lentelės vietoje.

Dar vakar Pirėjo klubas pranešė apie pratęstą sutartį ir su kitu gynėju Shaquielle'u McKissicu, su kuriuo sutartis sudaryta iki 2025-ųjų.

VIDEO: „Eurolygos diena“: viltingas ketvirtadienis ir „Žalgirio“ kova Miunchene

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas