Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 11

„Olympiakos“ taikinyje – NBA neįsitvirtinęs australas

Graikų portalas „Live Sport“ skelbia, kad Pirėjo „Olympiakos“ taikosi į laisvąjį agentą iš Australijos – Ryaną Broekhoffą.
Ryanas Broekhoffas
Ryanas Broekhoffas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto pozicijoje žaisti galintis australas 2018 metais persikėlė į NBA, kur apsivilko „Dallas Mavericks“ marškinėlius.

Visgi Teksaso klube 197 cm ūgio krepšininkui įsitvirtinti nepavyko – per maždaug pusantro sezono jis žaidė tik 59-eriose rungtynėse, per kurias vidutiniškai žaidė po 10 minučių ir pelnė po 4 taškus.

Šį vasarį „Mavs“ australą atleido ir jis tapo laisvuoju agentu.

R.Broekhoffas, prieš pakeliant sparnus į NBA, užsirekomendavo Krasnodaro „Lokomotiv“ klube, su kuriuo 2015-2016 metų sezone pasiekė Eurolygos finalo ketvertą.

„Scanpix“ nuotr./Ryanas Broekhoffas
„Scanpix“ nuotr./Ryanas Broekhoffas

Izraelio krepšinio apžvalgininkas Roi'us Cohenas atskleidė, kad Graikijos krepšinio grandas australui yra pasiruošęs mokėti 800 tūkstančių eurų.

Penktadienį taip pat pasirodė pranešimai, kad „Oly“ artėja prie susitarimo su aukštaūgiu Hassanu Martinu, o taip pat aktyviai stebi ir buvusį žalgirietį Keviną Pangosą.

Prieš sustabdant Eurolygos sezoną Pirėjo ekipa su dar keturiomis komandomis (tarp kurių ir Kauno „Žalgiris“) buvo iškovojusi po 12 pergalių ir patyrusi po 16 pralaimėjimų, o pagal +/ – santykį rikiavosi vienuolikta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas