Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 26

Pailsėjęs Šaras laukia prancūziško testo: „Jiems tai bus tarsi finalas“

Praėjusią savaitę Kauno „Žalgirį“ sutriuškinusi „Barcelona“ rungtynių neturėjo aštuonias dienas. Penktadienio vakarą Šarūno Jasikevičiaus lauks pastaruoju metu itin solidų žaidimą demonstruojanti Vilerbano ASVEL.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „ZUMA PRESS/Scanpix“ nuotr.

„Jie vis dar yra kovoje dėl atkrintamųjų, tad kiekvienas mačas ASVEL komandai yra tarsi finalas“, – prieš dvikovą sakė Šarūnas Jasikevičius.

Vilerbano klubo nariu tapo skambiai su „Barcelona“ išsiskyręs Thomasas Heurtelis, tačiau jis Eurolygos turnyre žaisti negalės.

O šiame turnyre ASVEL krepšininkams pastaruoju metu einasi puikiai – TJ Parkerio kariauna iškovojo jau penkias pergales iš eilės. Po puikios atkarpos prancūzai šoko į 12-ąją vietą, o nuo atkrintamųjų dabar atsilieka per 3 pergales.

„Tai pakilime esanti komanda, kuri demonstruoja fizine jėga paremtą krepšinį. Pastarosiose penkeriose rungtynėse jie pataiko pusę mestų tritaškių. Jiems tai bus tarsi finalas, nes vis dar vaikosi atkrintamųjų. Toks požiūris turi būti ir mūsų. Svarbu, kad turėjome kelias dienas poilsio, kurio nusipelnėme. O dabar viskas prasideda iš naujo. Turime gerinti sportinę formą bei žaisti gerai. Mūsų laukia nemažai dvigubų savaičių, tvarkaraštis yra užkištas“, – prieš dvikovą kalbėjo Š.Jasikevičius.

ASVEL jau žino pergalės prieš „Barcelona“ receptą. Pirmajame Eurolygos rate Prancūzijos ekipa triumfavo 80:68. Tuomet Vilerbano krepšininkai realizavo 61,9 proc. tritaškių, Šaro auklėtiniai – vos 25 proc.

„Mūsų laukia komplikuotos rungtynės, – sakė Katalonijos ekipos žaidėjas Alexas Abrinesas. – Turime rasti motyvacijos, nes esame prieš juos pralaimėję. Varžovai yra pakylėti, bet mūsų komanda irgi susižaidusi. Turėjome kelias dienas poilsio, tai svarbu psichologiškai, nes dabar laukia daug rungtynių.“

Mačo Barselonoje pradžia – 22 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas