Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 12 29

PAO prieš „Žalgirį“ stos ir be vyr. trenerio: asistentas laukia mūšio

Atėnų „Panathinaikos“ klubas paskutinėse 2021 metų rungtynėse prieš Kauno „Žalgirį“ neturės ne tik septynių žaidėjų, bet ir vyriausiojo trenerio Dimitrio Prifčio. Jį pakeis asistentas Vassilis Simtsakas, prieš Eurolygos autsaiderių akistatą įvertinęs „Žalgirio“ stiprybes ir pasiskundęs laiko stoka.

Viešai žaidėjų, kurie nerungtyniaus prieš „Žalgirį“ dėl teigiamų COVID-19 testų rezultatų, pavardės atskleidžiamos nėra, tačiau šydą kiek praskleidė „Žalgirio“ strategas Jure Zdovcas.

Jis prieš išvyką į Atėnus prasitarė, kad PAO gretose nebus Nemanjos Nedovičiaus, Howardo Sant-Rooso, Jeremy Evanso ir Leonido Kaselakio.

Be to, graikai neturės ir galingo sirgalių užnugario – 18,5 tūkst. žiūrovų talpinančioje OAKA arenoje rungtynes galės stebėti tik 1 tūkst. sirgalių.

V.Simtsakas prieš mačą įvertino „Žalgirio“ stiprybes ir pabrėžė, kad jo komanda privalo koncentruotis į rungtynes, o ne pašalinius dalykus.

„Turime žiūrėti tik į rungtynes. Yra daug pasiteisinimų, galbūt didžiausias dėmesys nėra krepšiniui, bet mūsų darbas yra kuo geriau paruošti žaidėjus rytojui, – sakė D.Prifčio asistentas. – Šiomis sąlygomis rytoj turėsime mūšį. Kaip jau sakiau žaidėjams, esame „Panathinaikos“ ir atiduosime geriausia, ką galime. Tikiu, kad tie žaidėjai, kurie galės žaisti prieš „Žalgirį“, sugeba labai daug.

„Žalgiris“ yra komanda, kuri remiasi kūryba pikenrole ir situacijomis iš už užtvarų. Esame paruošę kelis dalykus, bet laikas nėra mūsų pusėje.“

„Panathinaikos“ šį sezoną yra laimėję 4 kartus iš 17 ir užima priešpaskutinę 17 vietą. „Žalgiris“ su 3 pergalėmis iš 16 galimų yra paskutinis 18-as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas