Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 30

Pau Gasolis: „Norėčiau būti naudingesnis, bet suprantu situaciją“

Legendinis Ispanijos krepšininkas Pau Gasolis po dvejų metų pertraukos sugrįžo į aikštelę, bet didelės naudos „Barcelona“ komandai įnirtingoje Eurolygos ketvirtfinalio serijos kovoje duoti dar negali.
Pau Gasolis
Pau Gasolis / Euroleague.net

„Jaučiuosi vis geriau ir geriau. Jaučiu žaidybinį ritmą, esu sustiprėjęs. Džiaugiuosi, kaip mano kūnas sureagavo į krūvį, ypač kalbant apie mano pėdą, – sakė 40-metis Pau Gasolis. – Norėčiau būti naudingesnis, bet suprantu situaciją. Liko kelios savaitės iki sezono pabaigos, kovojame dėl dviejų svarbiausių titulų. Mes dirbame dėl šių tikslų.“

„Barcelona“ serijoje iki trijų pergalių 2-1 pirmauja prieš Sankt Peterburgo „Zenit“, o P.Gasolis kautynes aikštelėje daugiausia stebi nuo atsarginių suolo.

Pirmajame serijos susitikime jis žaidė beveik 5 minutes, antrąjį mūšį praleido, o trečiajame ant parketo išbuvo beveik 7 minutes.

„Žinant sezono stadiją, mano prisitaikymas prie komandos vyksta sėkmingai. Atvykau su noru padėti „Barcelonai“ kuo įmanoma labiau. Svarbiausia išlikti kantriam, pozityviam ir komandos rezultatus visada kelti į pirmą vietą. Kai galėsiu padėti, padėsiu“, – sakė P.Gasolis.

Ketvirtosiose serijos rungtynėse penktadienį 20 val. Veteranas lengvos kovos ir baltos „Zenit“ vyrukų vėliavos nesitiki.

„Tai labai pavojinga ir talentinga komanda, kurios žaidėjai nedelsdami naudojasi mūsų klaidomis, – sakė P.Gasolis. – Visos dvikovos metu turėsime išlikti susikaupę.“

Bene tituluočiausias visų laikų Ispanijos krepšininkas savo trofėjų lentynoje turi daugybę įvairios prabos apdovanojimų NBA ir rinktinių lygmenyje, bet jis dar niekada nėra iškovojęs Eurolygos čempiono titulo.

Jei „Barcelona“ peržengs „Zenit“ barjerą, pusfinalyje susikibs su Milano „Olimpia“ ir Miuncheno „Bayern“ poros nugalėtoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas