Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 22

Pavojus Eurolygai? COVID-19 židinys plečiasi ir Madrido „Real“ klube

Nukeltos Kauno „Žalgirio“ rungtynės su Milano „Olimpia“ – ne vienintelis galvos skausmas Eurolygai. COVID-19 židinys sparčiai plečiasi ir Madrido „Real“ komandoje.
„Real“ ir „Olimpia“ praėjusią savaitę žaidė tarpusavyje
„Real“ ir „Olimpia“ praėjusią savaitę žaidė tarpusavyje / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Karališkasis klubas pats pranešė, kad teigiamas testas užfiksuotas dar trims komandos žaidėjams – Anthony Randolphui, Guerschonui Yabuselei ir Juanui Nunezui.

Jau anksčiau koronavirusu užsikrėtė Vincentas Poirier, Fabienas Causeur, Thomasas Heurtelis ir komandos vyr. treneris Pablo Laso.

„Real“ ketvirtadienį namie turėtų žaisti su Maskvos CSKA, tačiau be minėtų žaidėjų dėl traumų dar neturės Alberto Abalde, neaišku, ar galės žaisti ir paskutinėse Ispanijos čempionato rungtynėse susižeidę Rudy Fernandezas ir Carlosas Alocenas.

COVID-19 židinys Madride plečiasi ne tik krepšinio, bet ir futbolo komandoje. Naujausi atvejai - Isco ir Davidas Alaba. Jau anksčiau užsikrėtė Luka Modričius, Marco Asensio, Rodrygo, Marcelo, Andrejus Luninas, Garethas Bale'as ir vienas iš trenerių.

Verta pažymėti, kad Eurolygoje „Real“ ir „Olimpia“ praėjusią savaitę žaidė tarpusavyje. Madrido klubas Milane tada laimėjo 75:73.

Eurolyga jau nusprendė atšaukti „Žalgirio“ ir „Olimpia“ rungtynes, turėjusias vykti trečiadienio vakarą. Milano ekipoje Milano oficialiai skelbiama apie keturis koronavirusu užsikrėtusius krepšininkus ir du personalo narius.

Tai kol kas vienintelės Eurolygos rungtynės šiame sezone atšauktos dėl COVID-19 protrūkio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas