Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 19

Per plauką nuo „Žalgirio“ vairo buvęs A.Trinchieri: „Aš myliu Lietuvos krepšinį“

15min portalas susisiekė su treneriu Andrea Trinchieri, kuris praėjusią savaitę viena koja jau buvo Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio poste.
Andrea Trinchieri
Andrea Trinchieri / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Tik dramatiška įvykių seka Nemuno saloje penktadienį lėmė išsaugotą Kazio Maksvyčio postą Kauno „Žalgiryje“, nors klubo valdžia jau buvo pasiekusi žodinį susitarimą su garsiuoju italu Andrea Trinchieri.

15min portalui pavyko susisiekti su 55-erių italu, tačiau jis nenorėjo komentuoti skandalingų praėjusios savaitės įvykių.

„Atsiprašau, kiek laiko jau dirbate žurnalistu? Kodėl jūs to klausiate? – į klausimą, ar turėjo susitarimą su „Žalgiriu“, 15min portalui atsakė Andrea Trinchieri. – Linkiu jums linksmų šventų Kalėdų, o daugiau neturiu ką pasakyti.“

15min jau rašė tekstą apie itin sudėtingą A.Trinchierį charakterį.

Buvęs Kazanės UNIKS, Bambergo „Brose“, Belgrado „Partizan“ ir Miuncheno „Bayern“ vairininkas nepanoro dalintis įspūdžiais apie tai, kas praėjusios savaitės pabaigoje įvyko „Žalgiryje“.

„Aš neturiu jokios nuomonės apie tai, kas įvyko Kaune. Mane tenkina bet kokia situacija. Suprantu jūsų norą paklausti, o aš labai myliu Lietuvos krepšinį, todėl jums atsakau“, – 15min sakė A.Trinchieri.

Ir Stambulo „Fenerbahče“, kurį galiausiai perėmė Šarūnas Jasikevičius, radare buvęs treneris sulaukė klausimų ir gimtojoje Italijoje, davęs atsakymą portalui „Repubblica“.

„Buvo keletas komandų, kurios labai gražiai manęs ieškojo, – sakė A.Trinchieri. – Aš nieko neieškau, nors žinau, kad tai yra visai šalia. Aš žinau, kad grįšiu dirbti savo darbą. Treniravimas išlieka pagrindine mano veikla, bet aš mėgaujuosi šiuo laisvu laiku. Tai irgi padarys mane geresniu treneriu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas