Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 30

Per žingsnį nuo tikslo esantis Šaras: „Niekas dar nebaigta“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ pasiekė svarbią pergalę pragariškoje Belgrado atmosferoje, o dabar stos į dar vieną kovą namuose. Pergalės atveju katalonai užsitikrintų namų aikštės pranašumą Eurolygos atkrintamųjų serijoje.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / zalgiris.lt nuotr.

„Barca“ antradienį išvykoje nepabūgo sezono lankomumo rekordą (20 041) pagerinusių „Partizan“ aistruolių ir iškovojo pergalę 89:80.

Su 21 laimėjimu per 31 turus „Barcelona“ žengia trečioje vietoje ir yra labai arti to, kad užsitikrintų vietą pirmajame ketverte ir namų aikštės pranašumą atkrintamosiose.

Kad taip nutiktų, katalonams šį vakarą reikia įveikti vieną turnyro autsaiderių Berlyno ALBA ekipą.

„Turime atsigauti fiziškai po labai emocingos pergalės, – rungtynių su berlyniečiais išvakarėse sakė Š.Jasikevičius. – Kai kurie žaidėjai rungtyniavo daug minučių, tad turime atsistatyti. Tai buvo svarbi pergalė dėl to, kaip ją iškovojome, žaisdami gerą krepšinį ilgas atkarpas. Bet niekas dar nebaigta, o dabar turėsime prilygti noru ALBA komandai.“

Šaro teigimu, akistatoje su Vokietijos čempionais svarbiausia bus turėti energijos ir kontroliuoti tempą.

„ALBA visada žaidžia savo krepšinį – greitą ir su daug atakų. Turėsime neleisti jiems bėgti. Jei mums pavyks, tada turėsime galimybę laimėti“, – sakė lietuvis.

„Barcelona“ ir ALBA rungtynės ketvirtadienio vakarą prasidės 21.30 val. „Barca“ namų aikštės pranašumą gali užsitikrinti net ir pralaimėjusi, bet tada katalonams reikės sulaukti palankaus rezultato iš Vitorijos, kur penktadienį jiems reikėtų tikėtis „Baskonia“ pergalės prieš Stambulo „Fenerbahče“.

Iki reguliariojo sezono pabaigos komandoms liko sužaisti po tris mačus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas