Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pergalingame mače N.Mitrou-Longas išstūmė I.Brazdeikį iš „Olympiakos“ dvyliktuko

Ignas Brazdeikis neteko vietos Pirėjo „Olympiakos“ (10-8) ir iš šalies stebėjo savo komandos pergalę Eurolygoje. Georgio Bartzoko auklėtiniai namuose 79:74 (18:19, 22:16, 23:15, 16:24) įveikė Milano „Olimpia“ (7-11).
Ignas Brazdeikis
Ignas Brazdeikis / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

I.Brazdeikis savaitgalį dar žaidė „Olympiakos“ starto penkete Graikijos čempionate ir nėra patyręs traumos, tačiau nebuvo registruotas šioms rungtynėms trenerio sprendimu.

Tai lėmė naujas veidas „Olympiakos“ rotacijoje – prieš daugiau nei mėnesį komandą papildęs, bet tik nuo antrojo rato pradžios jai padėti Eurolygoje galintis Nazas Mitrou-Longas.

Šį sezoną Kauno „Žalgiryje“ pradėjęs kanadietis buvo registruotas rungtynėms vietoje I.Brazdeikio, bet ant parketo taip ir neišbėgo.

„Olympiakos“ kontroliavo rungtynes didžiąją jų dalį ir po trijų kėlinių pirmavo 63:50, bet netikėtą herojų Giordano Bortolani suradusi „Olimpia“ sugrįžo į susitikimą – italas pelnė 11 taškų ketvirtame kėlinyje, o likus mažiau nei trims minutėms rezultatas jau buvo lygus 74:74.

Vis dėlto per likusį laiką „dizaineriai“ nebepasižymėjo, o „Olympiakos“ link pergalės timptelėjo Nigelo Williamso-Gosso tritaškis ir Aleco Peterso dvitaškis.

Trečią kartą iš eilės laimėjęs Pirėjo klubas Eurolygoje su dviem kitomis komandomis dalinasi 6-8 vietas. „Olimpia“, kurios gretose šį sezoną debiutavo Shabazzas Napieras, rikiuojasi tik 14-15 vietose.

„Olympiakos“: Alecas Petersas 16 (4/4 trit., 6 atk. kam.), Nikola Milutinovas 13, Moustapha Fall'is 12 (6 atk. kam., 6 rez. perd.), Nigelas Williamsas-Gossas 10.

„Olimpia“: Diego Flaccadori ir Shabazzas Napieras (5 rez. perd.) po 14, Stefano Tonutas 13, Giordano Bortolani 11 (3/4 trit.).

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas