Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 08 18

Pirmoje „Barca“ treniruotėje – R.Jokubaičio pastangos ir šilti Šaro apsikabinimai

16 žaidėjų – devyni iš pagrindinės komandos ir septyni iš rezervinės – susirinko į pirmąsias „Barcelona“ klubo pratybas. Jose netrūko ir lietuviškų veidų.
Sertacas Sanli ir Rokas Jokubaitis
Sertacas Sanli ir Rokas Jokubaitis / „Barca Basket“ „Twitter“ paskyros nuotr.

Pirmojoje katalonų klubo treniruotėje prieš 2021-2022 m. sezoną dalyvavo ir vienas „Barca“ vasaros pirkinių – Rokas Jokubaitis.

NBA Vasaros lygoje dalyvavęs lietuvis prieš kelias dienas iš Niujorko atskrido į Barseloną ir pirmoje naujos komandos treniruotėje iš pradžių pozavo prieš fotoaparatų objektyvus su kitu „Barca“ naujoku Sertacu Sanli, o vėliau liejo prakaitą sportuodamas.

Katalonų treniruotę vedė lietuviškas trenerių štabas su Šarūnu Jasikevičiumi priešakyje.

Kaunietis prieš pratybas šiltai pasisveikino su visais komandos krepšininkais – nuo naujoko S.Sanli ir lyderio Nikolos Mirotičiaus, iki jaunųjų „Barcelona“ rezervinės komandos krepšininkų.

Kol kas katalonų treniruotėse nedalyvauja trys žaidėjai – laiko atsipūsti po Tokijo olimpinių žaidynių gavę Nicolas Laprovittola ir Alexas Abrinesas bei dėl asmeninių priežasčių į Barseloną dar negrįžęs Cory Higginsas.

Be to, „Barca“ vis dar ieško pastiprinimo rinkoje. Antradienį pasirodė pranešimai, jog katalonai yra arti susitarimo su pastaruosius du sezonus Kauno „Žalgiryje“ praleidusiu Nigelu Hayesu, taip pat domisi buvusiu Madrido „Real“ puolėju Gabrieliu Decku, o taip pat laukia ir 41-erių veterano Pau Gasolio atsakymo dėl karjeros tęsinio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas