Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po gauto antausio Eurolygos žvaigždė išsiliejo: „Man nusibodo ši nepagarba“

„Monaco“ klubas patyrė šeštą pralaimėjimą per pastaruosius 10 susitikimų Eurolygoje, o po dar vieno antausio Atėnuose neatlaikė Mike'o Jameso nervai.
Mike'as Jamesas
Mike'as Jamesas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Donato Motiejūno atstovaujama ekipa ketvirtadienį išvykoje net 63:88 nusileido Atėnų „Panathinaikos“ ir Eurolygos lentelėje nusileido į aštuntą vietą.

OAKA arenoje nespindėjo ryškiausia klubo žvaigždė Mike'as Jamesas, kuris pataikė tik 4 metimus iš 15 (2/12 dvit., 2/3 trit., 1/2 baud.), 6 kartus suklydo ir pelnė 11 taškų.

Bet po rungtynių savo įtūžį įžaidėjas nukreipė į Eurolygą ir teisėjus.

„Eurolyga, man nusibodo ši nepagarba. Esu šioje lygoje 10 metų. Negaliu tiesiog nebesulaukti švilpukų. Sulaukiu techninių pražangų kaskart, nes jūs susimaunate. Aš dirbu ties savo žaidimu kiekvieną vasarą. Padirbėkite ir jūs“, – rėžė „Monaco“ lyderis.

Kiek anksčiau M.Jamesas kitoje žinutėje pripažino PAO pranašumą, bet užsiminė apie jį nepatenkinusius teisėjų sprendimus.

„Mums išspardė užpakalius. Turbūt būtume pralaimėję net jei...“ – neužbaigė žinutės krepšininkas iš JAV.

M.Jamesas socialiniame tinkle „X“ pasidalino ir nuotrauka, kurioje vienas iš varžovų blokuodamas metimą liečia jo ranką. „Monaco“ žvaigždė šalia prirašė ironišką žinutę: „vien kamuolys“.

33-ejų krepšininkas šį sezoną yra rezultatyviausias (vid. 19,5 taško) ir antras pagal naudingumą (vid. 21 naud. balo) Eurolygoje. Pagal išmetamų baudų metimų vidurkį (4,2) jis užima aštuntąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas