Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po skambios pergalės Šaras žadėjo „Fenerbahče“ problemą spręsti bažnyčioje

Šarūnas Jasikevičius su Stambulo „Fenerbahče“ įsirašė dar vieną pergalę Eurolygoje, o po jos pasakė skambių frazių spaudos konferencijoje.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Fenerbahče“ klubo nuotr.

Lietuvio treniruojama Turkijos komanda antrajame kėlinyje turėjo net 17 taškų deficitą (19:36), bet sugrįžo iš jo ir namuose 91:76 patiesė gero Šaro bičiulio Željko Obradovičiaus diriguojamą Belgrado „Partizan“.

Tai jau šeštoji Šaro pergalė su „Fenerbahče“ iš septynių galimų.

„Sveikinimai sirgaliams, sukūrusiems įspūdingą atmosferą ir padėjusiems mums sunkiais momentais, – po laimėjimo kalbėjo Š.Jasikevičius, netrukus perėjęs prie rungtynių analizės. – Mūsų požiūris pirmajame kėlinyje nebuvo geras. Praleistas 31 taškas namų rungtynėse – turime būti kietesni. Bet vyrukai tai ir padarė – jie žaidė kiečiau, aukoti savo kūnus, o kaip dažnai būna krepšinyje, mums padėjo ir ėmę kristi metimai, kurie sužadino ir sirgalius. Per paskutinius tris kėlinius tokiai gerai puolimo komandai kaip „Partizan“ leidome įmesti 17, 16 ir 12 taškų, tad darbas buvo atliktas puikiai.“

„Fenerbahče“ ekipa jau ne pirmą kartą startuoja slogiai, bet įsibėgėja rungtynių eigoje. Paklaustas, ką reikia padaryti, kad komanda imtų pradėti rungtynes geriau, Šaras juokavo rimtu veidu.

„Turėsime nueiti į bažnyčią ir pasimelsti, – sakė kaunietis. – Labai aiškiai matyti, kad egzistuoja dvi skirtingos „Fenerbahče“: viena labai disciplinuota ir fiziška, o kita – negalinti taip žaisti labai ilgą laiką. Jeigu norime kažką šiemet pasiekti, turime solidžiai žaisti ilgesnes atkarpas.

Vyrukai bando perprasti sistemą, jie stengiasi treniruotėse, bet viskam reikia laiko. Kai per sezoną sužaidžiame tiek daug rungtynių, tai labai sudėtinga. Turime matyti ir pozityvius dalykus – tai, kaip gynėmės po pirmojo kėlinio, buvo fenomenalu.“

Su 12 pergalių ir 8 pralaimėjimais „Fenerbahče“ ir Atėnų „Panathinaikos“ dalinasi 4-5 vietas Eurolygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas