Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 28

Po skandalingų muštynių Madride – karščiausių „Real“ peštukų reakcija

Madrido „Real“ gynėjas Sergio Llullas užvirė didelę košę Eurolygos rungtynėse su Belgrado „Partizan“, o jo komandos draugas Guerschonas Yabusele padarė pavojingiausią kovinį veiksmą. Penktadienį vidurdienį jie išplatino atsiprašymo žinutes.

Beprotiškos grumtynės įvyko likus žaisti 1 min. ir 40 sekundžių, kai „Partizan“ užtikrintai artėjo prie antrosios pergalės Eurolygos ketvirtfinalyje prieš poros favoritu laikytą „Real“.

Prastas mačas ir serijos iki trijų pergalių rezultatas 0-2 skaudino Madrido krepšininkus, ir Sergio Llullas pasidavė emocijoms bei kietai prasižengė prieš „Partizan“ lyderį Keviną Punterį.

Amerikietis šoko aiškintis su ispanu, o tada konfliktas įsiliepsnojo.

Grumtynėse aikštės viduryje ypač krito į akis įsiaudrinęs Guerschonas Yabusele. Galingo sudėjimo „Real“ prancūzas iš nugaros atakavo „Partizan“ atstovaujantį Australijos krepšininką Dante Exumą.

Iškėlęs į orą, 123 kg svorio 204 cm ūgio G.Yabusele tėškė varžovą ant grindų mišrių kovos menų veiksmu.

„Aš labai gailiuosi dėl praėjusio vakaro elgesio, – per socialinę erdvę paskelbė 27 metų G.Yabusele. – Krepšinis yra sportas ir draugystė. Nuoširdžiai atsiprašau „Partizan“ klubo, su kuriuo visada palaikėme gerus santykius, taip pat Dante Exumo ir jo šeimos, savo komandos draugų, savo klubo ir visų sirgalių.“

Rungtynės buvo nutrauktos, teisėjams įvertinus, kad dėl nuobaudų nebebūtų kam tęsti rungtynių – buvo diskvalifikuotas net 21 žaidėjas.

Pergalė 95:80 įskaityta „Partizan“, o Eurolyga žada penktadienį paskelbti konkrečias bausmes.

Akivaizdu, kad viena didesnių turėtų laukti G.Yabusele, kuris, anot „Partizan“ gydytojo, sužalojo D.Exumą.

O viskas prasidėjo nuo S.Llullo. 35 metų ispanas akivaizdžiai buvo nusivylęs rezultatu rungtynėse ir serijoje, kai kietai sustabdė K.Punterį.

„Tai, kas nutiko praėjusį vakarą, niekada neturi įvykti krepšinio aikštėje, – tviteryje paskelbė S.Llullas. – Prisiimu atsakomybę dėl savo šiurkščios pražangos, kuri sukėlė tolesnį košmarą. Mano atsiprašymai visiems krepšinio aistruoliams.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas