Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
10 25

Wallace'o žinios šokiruotas Dunstonas: apie pirmaujantį „Žalgirį“, Birutį ir D.Giedraitį

Ketvirtadienį Kauno „Žalgiris“ (4-1) antrose Eurolygos rungtynėse Nemuno saloje iškovojo trečią pergalę paeiliui, nepalikdamas vilčių Izraelio flagmanui – Tel Avivo „Maccabi“ (2-3). Geriausią sezono mačą sužaidė ir galingu bloku bei perimtu kamuoliu pergalę įtvirtino – Bryantas Dunstonas.

„Mes tikrai negalvojame apie iškovotų pergalių seriją, – 15min apie įspūdingą kauniečių startą kalbėjo aukštaūgis. – Žiūrime į kiekvienas rungtynes ir varžovą paeiliui. Kitos rungtynės, kurias žaisime – bus svarbiausios. Džiaugiamės, kad iškovojome pergalę ir kai grįšime į areną, dirbsime dėl dalykų, dėl kurių stringame. Stengsimės būti geresni.“

Nuo pat pirmos susitikimo minutės galingai žaidę Andrea Trinchieri auklėtiniai po pirmųjų dešimties žaidimo minučių jau turėjo 19 taškų persvarą. Likusį laiką iniciatyvą išlaikę kauniečiai, palaikomi pilnų tribūnų, šventė užtikrintą pergalę 78:63.

38-erių veteranas aikštėje praleido kiek daugiau nei 21 minutę, pelnė 8 taškus (4/5 dvit.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, blokavo 1 metimą ir iš viso surinko 12 naudingumo balų.

Roko Jokubaičio atstovaujamai Tel Avivo komandai bandant sugrįžti į rungtynes, trečiojo kėlinio pabaigoje bloką atlikęs bei ketvirtajame svarbų kamuolį perėmęs aukštaūgis palaidojo visas varžovų viltis kabintis ir taip padėjo kauniečiams Eurolygoje bent trumpam įsitvirtinti pirmoje turnyrinės lentelės vietoje.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Bryant Dunston
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Bryant Dunston

„Tai yra puiku, tačiau norėjau, kad kamuolys nebūtų išlėkęs už aikštės ribų ir būtume galėję susikurti gerą progą greitajame puolime, – apie visą areną ant kojų pakėlusį bloką kalbėjo B.Dunstonas. – Sirgaliai buvo nuostabūs – ypač, kai pradėjome pataikyti tritaškius, atlikome keletą dėjimų ar sužaidėme gerų epizodų – visa arena tiesiog ošė.“

– Treneris buvo minėjęs, kad vienas iš jūsų darbų – būti Lauryno Biručio mentoriumi. Kaip sekasi atlikti šias pareigas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai