Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 21

Po X.Pascualio atleidimo – D.Blatto pikta nuostaba apie nepagarbą treneriams

Xaviero Pascualio atleidimas iš Atėnų „Panathinaikos“ ketvirtadienio vakarą Europos krepšinyje sulaukė didžiulio atgarsio, o nuošalyje neliko ir kitą Graikijos grandą Pirėjo „Olympiakos“ treniruojantis Davidas Blattas. Amerikietis neslėpė, kad toks PAO vadovų elgesys jį nustebino, ir pripažino, kad Eurolygos treneriai dar nesulaukia tokios pagarbos, kokios yra verti.
Davidas Blattas
Davidas Blattas / „Scanpix“ nuotr.

Po ketvirtadienio rungtynių su „Gran Canaria“ D.Blattas nenorėjo kalbėti apie naują „Panathinaikos“ strategą Ricką Pitino, bet atidavė pagarbą atleistam X.Pascualiui.

„Pirmiausia noriu pasakyti, kad ne mano darbas yra komentuoti tai, kokie sprendimai priimami kitoje komandoje. Visgi noriu pasakyti, kad Xavi gerbiu tiek kaip trenerį, tiek kaip kolegą, tiek kaip nuostabų žmogų. Ši naujiena mane sukrėtė, nes jis yra puikus specialistas, puikus žmogus. Nepatinka, kai vyksta tokie dalykai“, – kalbėjo D.Blattas.

Eurolygos sezonas dar neįpusėjo, o darbo neteko jau penkių iš šešiolikos komandų trenerių.

„Suprantu, ko klausiate. Mano manymu, treneriai yra neįvertinami ir turi sulaukti kur kas daugiau palaikymo bei pagarbos. Šitame darbe reikia kantrybės ir profesionalaus požiūrio. Žinoma, tai ne mano cirkas, ne mano beždžionės, bet noriu pasakyti, kad žinotumėte, kaip jaučiuosi aš ir mano kolegos. Turite visi daugiau apie tai galvoti, nes, mano nuomone, nusipelnėme daugiau“, – savo mintis dėstė „Olympiakos“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas