Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 25

Po „Žalgirio“ triumfo žiniasklaida trimituoja: Šaras parodė, ką „Barcelona“ prarado

Antradienio vakarą Barselonoje Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius ne tik išjojo ant balto žirgo, bet ir susirinko didelį maišą liaupsių, kurias į kairę ir į dešinę 41-erių kauniečiui dalijo vietos žurnalistai. Šaras akivaizdžiai pranoko savo oponentą, o jo „Žalgiris“ išsivežė svarbią pergalę 81:75 bei užbėrė dar vieną papildomą žiupsnį druskos ant ir taip kraujuojančios Katalonijos krepšinio simbolio žaizdos.
„Elmundo Deportivo“ dienraštis
„Elmundo Deportivo“ dienraštis

„Per penkias dienas „Barcelona“ iš didžiausios šio sezono sensacijos tapo problemų maišu. Klubas atsidūrė gilioje duobėje, yra kaip niekada pažeidžiamas ir be aiškios idėjos. Šarūno Jasikevičiaus „Žalgiris“ pasiuntė „Barcą“ į trečią iš eilės pralaimėjimą“, – pavojaus varpais skalambijo „Mundo Deportivo“, straipsnio pavadinime nevyniojęs į vatą: „Sukniubimas“.

Praėjusį penktadienį katalonus Eurolygoje sumušė Belgrado „Crvena zvezda“ (90:82), o sekmadienį jie krito ir prieš Madrido „Estudiantes“ (70:80).

„Ir raudoti neturime kada. Sito Alonso vyrai jau trečiadienį skrenda į Milaną, kur ketvirtadienį laukia vietos „Olimpia“ egzaminas“, – nerimauja dienraštis.

Kas taip pakeitė Barselonos krepšinio simbolio veidą per penkias dienas? Pirmasis žurnalistų paaiškinimas yra toks, kad veikiausiai meškos paslaugą padarė penkios pergalės sezono starte.

„Nebuvo tuomet „Barca“ jau tokia gera. Nėra ji dabar ir tokia bloga, – įsitikinęs šio „Mundo Deportivo“ žurnalistas Jose Ignacio Huguetas. – Šaras, kuris iki birželio buvo pagrindinis kandidatas pakeisti Georgios Bartzoką, galiausiai parodė, kaip „Barca“ įkalino save nesusitarusi su juo ir pasirinkusi Sito Alonso.

Jasikevičius šias rungtynes „Palau Blaugrana“ arenoje, neabejotinai, buvo pasižymėjęs raudona spalva ir savo oponentui davė ne vieną profesionalumo pamoką. Antradienį kauniečiai žaidė tarsi iš trenerio parašyto lapuko, intensyviai gynėsi, kantriai rezgė atakas, puikiai dalijosi kamuoliu, surasdami teisingiausią variantą. Kevinas Pangosas ir Vasilije Micičius visiškai pranoko Thomasą Heurtelį ir Philą Pressey.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas