Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 10 08

Pralaimėjimai Šaro optimizmo nemažina: „Neabejoju mūsų komanda“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ per pastarąsias 5 rungtynes patyrė 3 pralaimėjimus, tačiau komandos strategas pareiškė visiškai pasitikįs savo ekipa.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Krepšinis Sportas

Naujausiu smūgiu Barselonos komandai tapo pralaimėjimas namie Pirėjaus „Olympiakos“ 70:80 per Eurolygos rungtynes.

„Jie buvo geresnė komanda, ypač lemiamomis akimirkomis. Mums rungtynių metu trūko pastovumo, priėmėme daug blogų sprendimų, – po mačo teigė Š.Jasikevičius. – Parodėme charakterį, sureagavome į situaciją keletą kartų, tačiau trūko stabilumo. Daug klaidų padarėme ir gindamiesi. Kalbėjome, kad svarbu neleisti jiems mesti iš toli, tačiau jie metė daugiau tritaškių nei dvitaškių.“

Vis dėlto lietuvis pademonstravo tikėjimą savo ekipa.

„Aš neabejoju mūsų komanda, tačiau šiandien daug kartų atrodėme prastai. Po gerų atkarpų priėmėme blogus sprendimus, o prieš finalo ketverto komandas gerai žaisti reikia daugiau minučių“, – tvirtino krepšinio specialistas.

Š.Jasikevičius teigė, kad jo auklėtiniams nepavyko teisingai elgtis su kamuoliu, kai varžovai keitėsi dengiamaisiais, o kai reikėjo kamuolį atmesti už tritaškių metimo linijos, jis buvo siunčiamas arčiau krepšio.

„Reikia daugiau treniruotis, – sakė treneris. – Blogi sprendimai atsiranda, kai nežinai, ko tikėtis iš savo komandos draugo. Tačiau mūsų naujokai yra labai protingi, jie yra ilgai elite ir sugeba prisiderinti prie bet kokios sistemos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas