Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Real“ taikosi į dėl marihuanos galimai įkliuvusį aukštaūgį

Netikėtai į NBA išvykus Guerschonui Yabuselei, Madrido „Real“ ekipa ieško, kuo pakeisti prancūzą.„Radio MARCA“ praneša, kad karališkasis klubas akylai seka Dylano Osetkowskio situaciją.
Dylanas Osetkowskis
Dylanas Osetkowskis / FIBA

Pranešama, kad jei artimiausiomis dienomis nieko neras JAV rinkoje, „Real“ turėtų bandyti susitarti su D.Osetkowskiu, nes tai yra žaidėjas, galintis rungtyniauti tiek sunkiojo krašto, tiek centro puolėjo pozicijose.

Praėjusią vasarą amerikiečio puolėjo perėjimas iš Malagos „Unicaja“ į „Barcelona“ žlugo, nes pasak Serbijos žiniasklaidos, prieš paskutinius praėjusio sezono ACB lygos turus aukštaūgio kraujyje rasta marihuanos. Skelbiama, kad „Barca“ už 28-erių 206 cm ūgio puolėjo perėjimą buvo pasiruošusi pakloti apie 800 tūkst. eurų.

Visgi „Unicaja“ sporto direktorius Juanma Rodriguezas šiuo klausimu tylėjo ir pareiškė tik tai, kad D.Osetkowskis turi sutartį su klubu bei ateityje visko gali nutikti. „Barcelona“ nepateikė jokių oficialių pranešimų šiuo klausimu, o klubo direktorius Juanas Carlosas Navarro neigė, kad susisiekė su „Unicaja“ dėl D.Osetkowskio.

Pranešama, kad „Real“ dabar laukia galimos sankcijos už marihuanos vartojimą. Anot „Radio MARCA“, jei D.Osetkowskis sulauks suspendavimo ilgesniam nei dviejų mėnesių laikotarpiui, sandoris neturėtų įvykti.

28-erių D.Osetkowskis praėjusį sezoną Ispanijos čempionate (ACB) rinko po 11,8 taško, 4 atkovotus kamuolius ir 12,6 naudingumo balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas