Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 28

Rusiškus pinigus siurbiantis prancūzas kirto Šarui: „Jis išsigalvojo“

Į Rusiją karo metu išvykęs rungtyniauti prancūzas Thomasas Heurtelis sukritikavo Šarūną Jasikevičių.

Th.Heurtelis davė interviu „Ouest France“.

Gynėjas iš Prancūzijos kirto Šarūnui Jasikevičiui. Esą tai lietuvio kaltė, kad krepšininko karjeros etapas Barselonoje nutrūko.

„Praleidau ketverius metus „Barcelona“ klube, – pasakojimą pradėjo Th.Heurtelis. – Pirmi du sezonai buvo labai geri. Gal ir nepasiekėme mums keltų tikslų, tačiau tai ne mano kaltė. Trečiaisiais metais patyriau traumą. O klubas pasikvietė Šarūną Jasikevičių. Tai treneris, kuris manęs nenorėjo nuo pat pradžių.

Jis ėmė išsigalvoti dalykus. Lyg aš būčiau komandos problema. Nuo pat pradžių viskas buvo sumauta, nes jis manęs nenorėjo matyti ekipoje, klubo elgesys pasikeitė visiškai. Prieš Šarui atvykstant, visi mane mylėjo, įskaitant trenerius, sirgalius. Sirgaliai net „La Marseillaise“ dainavo keletą kartų. Deja, viskas pasikeitė be jokio paaiškinimo.“

„Scanpix“ nuotr./Thomas Heurtelis
„Scanpix“ nuotr./Thomas Heurtelis

Po 2020-21 metų sezono rungtynių Stambule Th.Heurtelis buvo priverstas likti šiame mieste, nes buvo neįleistas į „Barcelona“ klubo lėktuvą.

„Barca“ jautėsi apgauta žaidėjo ir jo agento, mat šie už akių derėjosi su Madrido „Real“.

Po kelių mėnesių, kai jau buvo „Real“ žaidėjas, Th.Heurtelis įkliuvo vakarėlyje naktiniame klube Atėnuose. Ten jis lankėsi su Trey Thompkinsu ir Guerschonu Yabusele rungtynių su „Panathinaikos“ išvakarėse.

Euroleague.net/Thomasas Heurtelis
Euroleague.net/Thomasas Heurtelis

Prancūzą Madrido klubas suspendavo.

„Kai tik tai įvyko, Pablo Laso ėmė išsigalvoti dalykus. Nuo tada tapau atpirkimo ožiu dėl visų problemų. Mes rinkome pralaimėjimus, o Pablo Laso nežinojo, kaip iš to išeiti. Tad vietoje to, kad kalbėtų apie pralaimėjimus, jis išsiliejo ant manęs“, – toliau visus aplink kaltino Th.Heurtelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas