Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 19

Šaras giria atvykstantį „Žalgirį“: „Nuostabiai treniruojama atkrintamųjų komanda“

Vos prieš penkias dienas prie Stambulo „Fenerbahče“ komandos vairo stojęs Šarūnas Jasikevičius netrukus sutiks daug pažįstamų – Turkijos didžiausiame mieste antradienį vakare nutūps Kauno „Žalgirio“ krepšininkai.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Fenerbahce Beko“ nuotr.

Iš Dimitrio Itoudžio „Fenerbahče“ vairą perėmęs Šaras naujos savo komandos aistruoliams prisistatė solidžiai – dviem pergalėmis.

„Fenerbahče“ penktadienį 86:74 nugalėjo vienus iš Eurolygos favoritų „Monaco“ žaidėjus, o sekmadienį 99:71 sudorojo ir Ankaros „Turk Telekom“ vietinėse pirmenybėse.

Dabar kaunietis stos prieš savo buvusią komandą „Žalgirį“, kuris išgyvena ne geriausius laikus – Lietuvos čempionai Eurolygoje iš 10 pastarųjų rungtynių laimėjo tik dvejas.

Vis dėlto Š.Jasikevičius prieš „Žalgirio“ vizitą negailėjo gražių žodžių būsimam oponentui ir jo treneriui Kaziui Maksvyčiui.

„Žalgiris“ – labai gera komanda. Praėjusiais metais jie žaidė atkrintamosiose. Jie žaidžia labai kovingai, komandiškai, surinkti puikių charakterių žaidėjai, – vardijo Šaras. – Ši komanda yra nuostabiai treniruojama. Prieš juos žaisti visada sudėtinga. Daug atakų užbaigia Keenanas Evansas, nuo jo daug priklauso. Bet jie gali sukelti daug problemų ir keisdamiesi ginamaisiais. Kaip jau sakiau, tai – labai solidi atkrintamųjų komanda.“

„Fenerbahče“ yra surinkusi 7 pergales ir 7 pralaimėjimus bei su dar trimis komandomis dalijasi 9-12 vietas. „Žalgiris“ su 5 laimėtomis ir 9 pralaimėtomis rungtynėmis rikiuojasi tarp 14 ir 16 vietų.

„Fenerbahče“ ir „Žalgirio“ rungtynės trečiadienį startuos 19.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas