Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 04

Šaras pripažino: jam labai skauda dėl mylimo klubo nuosmukio

Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš savo buvusį klubą išreiškė nusivylimą Atėnų „Panathinaikos“ užimama vieta Eurolygoje.

„Barca“ nesunkiai nugalėjo PAO 86:60 – graikai toliau lieka priešpaskutiniai Eurolygoje ir lenkia tik Kauno „Žalgirį“.

2007–2010 ir 2011–2012 metais Atėnuose rungtyniavęs Š.Jasikevičius neslėpė, kad „yra truputį liūdna“ ir „labai sunku“ matyti dabartinį „Panathinaikos“ lygį.

„Klubas turi ilgą istoriją ir gilias tradicijas, manau, kad jis greitai sugrįš į viršūnę, nes man tai ypatinga komanda“, – teigė Šaras.

„Mes su Nicku (Calathesu – aut. past.) mylime šį klubą. Neįmanoma būti aukštumoje kiekvieną sezoną. Po Željko Obradovičiaus išvykimo jie dėjo žingsnį atgal, po Xavi Pascualio – dar vieną“, – pridūrė treneris iš Lietuvos.

Kalbėdamas apie rungtynes Š.Jasikevičius akcentavo, jog būtent tokių rungtynių reikėjo „Barcelona“ komandai, nes lyderiai galėjo pailsėti, o gaunantys mažiau žaisti – pasikelti pasitikėjimą savimi.

„Buvo labai geros rungtynės. Tokių ir reikėjo. Žinant, kad žaidėme ketvirtą kartą per septynias dienas, buvome kupini jėgų. Daug žaidėjų, kurie turėjo žaisti, tai darė ir laikė tempą. Jie grįžta namo laimingi ir su pasitikėjimu“, – sakė treneris.

Cory Higginsas yra atsidūręs nepavydėtinoje situacijoje dėl traumos.

„Jis svarsto galimybes, matysime, kaip bus. Dabar jis klauso dviejų ar trijų specialistų nuomonių ir greitai bus nuspręsta, ar taikyti konservatyvų gydymą, ar galbūt atlikti operaciją“, – pasakojo Šaras.

Jei prarastų C.Higginsą ilgam, „Barcai“ panašu tektų pasilikti Dante Exumą, kurio sutartis baigiasi vasario 28-ąją. Vis dėlto treneris tikino, kad dėl gynėjo ateities bus sprendžiama mėnesio pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas