Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 01

Šaro darbo vaisius: Eurolygos geriausiųjų reitingo aukštumose – buvęs žalgirietis

Buvęs žalgirietis Brandonas Daviesas šturmavo Eurolygos geriausių žaidėjų šimtuką. Šarūno Jasikevičiaus mokinį „Euro Hoops“ įvertino 15-oje geriausių Eurolygos krepšininkų vietoje.
Brandonas Daviesas ir Šarūnas Jasikevičius
Brandonas Daviesas ir Šarūnas Jasikevičius / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Daviesas per pastarąjį sezoną Kaune tiesiog pagerino kiekvieną savo žaidimo aspektą, – rašo „Euro Hoops“. – Rezultatas? Kontraktas su „Barca“.

Davieso pojūtis taškams ir minkštas riešas Kaune kartais atrodė tiesiog nerealiai. Ir panašu, kad į Barseloną jis išsivežė visus geriausius savo žaidimo bruožus.

Jo universalumas puolime išskirtinis tokio stiliaus aukštaūgiui. Jis gali pelnyti taškus metimais iš distancijos, prasiveržimais, du prieš du, vienas prieš vieną... Kaip tik nori.

Tuo pačiu jis tapo universaliu ginklu gynyboje. „Barcelona“ ieškojo aukštaūgio, kuris gali daryti skirtumą. Ir Daviesas gali būti tas žmogus.“

2018-2019 m. sezoną „Žalgiryje“ B.Daviesas rinko vid. 14,2 taško, 5,5 atkovoto kamuolio ir po 2 rezultatyvius perdavimus.

„Euro Hoops“ antradienį pristatė geriausių Eurolygos krepšininkų antrąjį dešimtuką, kuriame B.Daviesą lenkė tik Edy Tavaresas (14), Malcolmas Delaney (13), Sergio Rodriguezas (12) ir Mike'as Jamesas.

Antrajame dešimtuke B.Daviesas pralenkė Kyle'ą Hinesą, Nikolą Milutinovą, Tornikę Šengeliją, Aleksejų Švedą ir Anthony Randolphą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito