Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 13

S.Obradovičius gyrė „Žalgirį“, bet į vatą nevyniojo: „Šansai laimėti – geri“

Belgrado „Crvena zvezda“ klubą treniruojantis Saša Obradovičius neslepia pasitikėjimo. Anot legendinio serbo, antradienio vakarą jo vadovaujama komanda turi labai gerus šansus laimėti Eurolygos mūšį namuose prieš Kauno „Žalgirio“ ekipą.

„Svarbu, kad šiame mače demonstruotume didelę energiją. „Žalgiris“ yra stipri, gerai organizuota bei gerai treniruojama komanda. Žinome, kokią grėsmę gali sukelti labai patyrę jų atakų organizatoriai Thomasas Walkupas ir Lukas Lekavičius, maža to, jie turi puikius atakų užbaigėjus Marių Grigonį ir Artūrą Milaknį bei gerai subalansuotą priekinę liniją“, – pažymėjo serbas.

Visgi trenerio nuomone, Belgrado komanda privalo pasinaudoti savo pranašumais.

„Šiuo metu demonstruojame tikrai gerą formą ir turime tuo pasinaudoti. Manau, kad mūsų šansai laimėti yra geri. Svarbiausia turime žaisti taip, kaip praėjusius du mačus“, – kalbėjo S.Obradovičius.

„Žalgiris“ po dviejų turų turi dvi pergales, serbai – vieną, bet praėjusią savaitę Belgrado komanda tiesiog sutriuškino Ispanijos čempionę Vitorijos „Baskonia“.

„Žalgiriečiai gerai pradėjo sezono ir čia atvyks pasitikėdami bei būdami geros nuotaikos. Mes nesėkmingai startavome Stambule, bet po to laimėjome prieš Vitoriją. Jei žaisime protingai ir energingai, turime geras galimybes nugalėti“, – savo treneriui pritarė Marko Jagodičius-Kuridza.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas