Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savo mieste su „Žalgiriu“ stabtelėjęs A.Trinchieri – apie „Olimpia“ lyderius ir kovos planą

Savo ryšiais gimtojoje Italijoje pasinaudojęs Andrea Trinchieri suorganizavo Kauno „Žalgiriui“ treniruotę pakeliui iš Bolonijos į Milaną.
Andrea Trinchieri
Andrea Trinchieri / Vida Press nuotr.

Dramą prieš Bolonijos „Virtus“ vakar vėlai vakare laimėję (71:68) žalgiriečiai šiandien jau sportavo Kremonos mieste, kurį pasiekė autobusu.

Jų akistata su kitu Italijos klubu Eurolygoje – Ettore Messina treniruojamu Milano „Olimpia“ – laukia ketvirtadienio vakarą.

„Pirma dviguba savaitė. Daliai mūsų žaidėjų – tai visiškai nauja patirtis, – „Žalgiris TV“ kalbėjo A.Trinchieri. – Turime atgauti fizinę ir protinę energiją. Svarbiausia – charakteris. Ta komanda, kuri turi daugiau noro, dvigubą savaitę turi gerokai daugiau galimybių laimėti.

VIDEO: Andrea Trinchieri: "It's all about grit"

Turime vėl susikaupti. Tęsiame kelionę po puikios pergalės, bet turime daug ką pagerinti ir gerą šansą tai padaryti.“

Rytoj vakare Milane jo auklėtinių laukia vieną pergalę ir du pralaimėjimus Eurolygos starte patyręs „Olimpia“ klubas, kurio sezono pradžią E.Messina pavadino „šizofrenišku“.

Erikas Ovčarenko/BNS/Kauno „Žalgiris“ – Milano „Olimpia“
Erikas Ovčarenko/BNS/Kauno „Žalgiris“ – Milano „Olimpia“

„Mūsų laukia daug talento kitoje aikštės pusėje. Shavonas Shieldsas, Nenadas Dimitrijevičius – labai kūrybingas gynėjas, Leandro Bolmaro, kurį myliu (šypteli). Manau, kad galiausiai viskas suksis apie šiuos žaidėjus, – „Olimpia“ lyderius vardino A.Trinchieri.

– Armoni Brooksas gali pakeisti rungtynes savo metimais. Tuomet – (Zachas) LeDay ir (Nikola) Mirotičius – savo žaidimu arčiau bei toliau nuo krepšio. Turėsime tikrai gerai gintis rytoj.“

Vida Press nuotr./Milano „Olimpia“
Vida Press nuotr./Milano „Olimpia“

Paklaustas, kaip minėtus Milano ekipos vedlius Sh.Shieldsą ir N.Mirotičių pavyko sustabdyti Pirėjo „Olympiakos“ klubui, kuris vakar sutriuškino „Olimpia“ rezultatu 89:68, A.Trinchieri nedaugžodžiavo.

„Olympiakos“ yra geriausiai besiginanti komanda Eurolygoje. Jie turi kūnus, sistemą, kurią gludina ne vienerius metus. Šiuo metu gynyboje „Olympiakos“ yra gerokai atsiplėšę nuo visų kitų, – teigė italas, užsiminęs apie sveikatos problemas savo komandoje. –

– Turime sužeidimų. Bet tai – mūsų darbo dalis. Vis tiek turėsime žaisti.“

„Turėjome puikią treniruotę. Esu labai dėkingas už šią galimybę. Neradome kito tinkamo varianto, o aš nenorėjau švaistyti laiko, versdamas žaidėjus tiesiog laukti ir sukti galvas apie artėjančią kovą.

Pakeliui į Milaną sustojome Kremonoje. Dirbau čia treneriu ir čia gyvenu. Labai geras dalykas, kad čia sustojome“, – pasidžiaugė A.Trinchieri.

„Olimpia“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynių pradžia – ketvirtadienį 21.30 valandą Lietuvos laiku „Unipol Forum“ arenoje Milane.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito