Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 02

Serbijos spauda: „Partizan“ vilioja buvusią NBA žvaigždę

Stipriausi Serbijos krepšinio klubai pastaruoju metu stebina dideliu išlaidavimu, o naujausi pranešimai trimituoja, kad Belgrado „Partizan“ domisi ilgamečiu NBA žaidėju Jabari Parkeriu.

Telegraph.rs pranešė, kad „Partizan“ yra pažengusiose derybose su Jabari Parkeriu – buvusiu NBA naujokų biržos antruoju šaukimu.

Žaidęs JAV jaunimo rinktinėje ir 2012 metais laimėjęs auksą pasaulio U17 pirmenybėse Lietuvoje, J.Parkeris buvo laikomas didžiu NBA talentu, tad po Duke'o universiteto tapo „Milwaukee Bucks“ viltimi.

Nuo 2014 metais elitinėje pasaulio krepšinio lygoje žaidęs 201 cm ūgio puolėjas per trečią sezoną lygoje Milvokio ekipai pelnė po 20 taškų ir atkovojo po 6 kamuolius.

„Scanpix“ nuotr./Jabari Parkeris
„Scanpix“ nuotr./Jabari Parkeris

Kelio traumos pristabdė jo karjerą, J.Parkeris buvo kelis kartus išmainytas, nors prieš kelerius metus dar laikė rezultatyvumo vidurkį ties 15 taškų riba žaisdamas „Chicago Bulls“, „Washington Wizards“ ir „Atlanta Hawks“.

Jo rodikliai gerokai smuko „Sacramento Kings“ (2020–2021 m.) ir „Boston Celtics“ komandose (2021–2022 m.). Prieš praėjusį sezoną J.Parkeris buvo atleistas Bostono klubo, vėl priimtas, bet tesužaidė 12 rungtynių, per kurias pelnė po 4,4 taško ir sugriebė po 2,3 kamuolio, kol „Celtics“ vėl atleido krepšininką prieš atkrintamąsias kovas.

Nuo tada J.Parkeris yra be klubo, nors yra 27 metų.

Željko Obradovičiaus treniruojamas „Partizan“ dalinasi 11–13 vietas Eurolygoje, o Adrijos lygoje aršiai konkuruoja su kita Belgrado komanda „Crvena zvezda“, kuri šį sezoną pasipildė iš NBA atkeliavusiais argentiniečiais Luca Vildoza ir Facundo Campazzo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas