Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 14

Sirgaliai ragina ruoštis mačui su „Crvena Zvezda“: į areną – su Ukrainos vėliavomis

„Green White Boys“ sirgalių grupė ruošią ypatingą sutikimą Belgrado „Crvena Zvezda“ komanda ir ragina žiūrovus prisijungti prie jų akcijos.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tą pačią akimirką, kai praėjusiame sezone Belgrado “Crvena Zvezda„ žaidėjai atsisakė laikyti transparantą, raginantį sustabdyti karo veiksmus Ukrainoje, tapo aišku – šis klubas, jo vertybės, sirgaliai atsiduoda rusiška vata“, – socialiniame tinkle „Facebook“ parašė „Green White Boys“.

„Akivaizdu, kad šiame, pasaulį keičiančiame konflikte, su „Crvena Zvezda“ klubu bei jo sirgaliais esame priešingose barikadų pusėse. Jie renkasi palaikyti imperialistinę Rusijos politiką, mes – nuo prievartautojų ir žudikų besiginančius brolius ukrainiečius“.

Su „Crvena Zvezda“ Kaune žalgiriečiai susitiks sausio 20 dieną.

Sirgaliai ragina visus, kurie atvyks į rungtynes, neštis ne tik Lietuvos, „Žalgirio“, bet ir Ukrainos atributiką, vėliavas.

„Jeigu kažkam tai kelia pyktį – tegul sprogsta nuo jo“, – rašo „Green White Boys“. Jie taip pat prašo rungtynes arenoje stebėti atsistojus:

„Jeigu būsi rungtynėse, stenkis palaikyti komandą stovėdamas kuo dažniau ir ragink tai daryti aplinkui esančius. Nesvarbu, kuriame sektoriuje esi – stokis ir junkis prie mūsų kuriamo palaikymo. Tikimės išvysti grandininę reakciją ir visų rungtynių metu matyti vis daugiau ir daugiau iš savo vietų šio mačo metu pakilusių „Žalgirio“ fanų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas