Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 20

Skrajojusią „Valencia“ komandą ant žemės nuleido „Anadolu Efes“

Stambulo „Anadolu Efes“ (2-2) nervingose rungtynėse namuose 77:73 (18:15, 20:25, 19:13, 20:20) nugalėjo „Valencia“ (3-1) ekipą.
Shane'as Larkinas
Shane'as Larkinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Likus žaisti 3 minutes, „Anadolu Efes“ pirmavo dviem taškais (67:65), o po kelių nerezultatyvių atakų Rodrigue'as Beaubois pataikė dvitaškį su pražanga (70:65).

Per vieną metimą nepavejami tapo Stambulo komandos krepšininkai, o Willo Clyburno, Shane'o Larkino sėkmingi epizodai didino skirtumą, bet Brandonas Daviesas iš pradžių tritaškiu, o vėliau ir dvitaškiu grąžino intrigą ir vėl braukė varžovų pranašumą iki dviejų (71:73).

„Valencia“ ėmėsi pražangų taktikos.

Sh.Larkinas, nors prieš tai buvo prametęs dvi, lemiamu momentu rankos nedrebino, Damienas Inglisas atsakė žaibišku dvitaškiu, bet Derekas Willisas įtvirtino „Anadolu Efes“ pergalę dvitaškiu paskutinę sekundę.

Sh.Larkinas nugalėtojams pelnė 15 taškų, atkovojo 8 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir surinko 26 naudingumo balus.

Valensijos komandai tai buvo vos pirmas pralaimėjimas šio sezono Eurolygoje per ketverias rungtynes, „Anadolu Efes“ pergalių ir pralaimėjimų santykis pasiekė balansą – 2:2.

„Anadolu Efes“: Sh.Larkinas 15 (8 atk. kam., 6 rez. perd., 26 naud. bal.), R.Beaubois 14, W.Clyburnas (6 atk. kam.) ir D.Thompsonas po 13, T.Jonesas 10.

„Valencia“: D.Inglisas 13, J.Puerto 10, C.Jonesas 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas