Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stambulo derbį Eurolygoje pasitinkantis Šaras intensyviai dairosi naujoko

Pergale prieš Pirėjo „Olympiakos“ pirmajame Eurolygos ture startavusi Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama Stambulo „Fenerbahče“ ketvirtadienio vakare stos į kovą Turkijos derbyje, nors intensyvus darbas vyksta ir užkulisiuose, kuriuose strategas iš Lietuvos dairosi pastiprinimo.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Vida Press nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus ir Georgios Bartzoko konfliktu pažymėtame mūšyje Stambulo „Fenerbahče“ rezultatu 82:71 pranoko Pirėjo „Olympiakos“.

Pergalę apkartino vieną komandos lyderių Scottie Wilbekino sudėtinga kelio trauma, dėl kurios 31-erių metų amerikietis šį sezoną neberungtyniaus.

Užsienio žiniasklaida praneša, jog „Fenerbahče“ akiratyje yra tiek Martyno Echodo komandos draugas Manisos ekipoje Sabenas Lee, tiek Tel Avivo „Maccabi“ jau oficialiai palikęs Jordanas Loydas.

„Akivaizdu, jog stebime rinką, – apie situaciją kalbėjo Š.Jasikevičius. – Žinoma, rungtynių planas dėl to šiek tiek keičiasi. Kaip visada tokiose situacijose, kažkam teks žengti žingsnį į priekį, galbūt kažkam pavyks išsikovoti didesnį vaidmenį, o svarbiausia – padės komandai iškovoti pergalę.“

Ketvirtadienio vakarą Stambulo derbyje „Fenerbahče“ susikaus su „Anadolu Efes“, kuriai prieš dvi savaitės Turkijos Supertaurės finale nusileido 82:83.

Praėjusią savaitę „Anadolu Efes“ pergale startavo Eurolygos turnyre, išvykoje 76:67 susitvarkiusi su Bolonijos „Virtus“.

„Pasiruošimas rungtynėms vyksta gerai, atliekame daugmaž įprastus dalykus. Tikiuosi, kad suprantame mačo svarbą, rungtynių sudėtingumą. Kiekvieną savaitę turime gerinti žaidimą, – mintimis dalijosi Š.Jasikevičius. – Laukia labai sudėtingas mačas išvykoje. „Anadolu Efes“ sezoną pradėjo nuostabiai, o žaisti svečiuose visada yra nelengva. Turime suprasti, ko mums nepavyko padaryti Turkijos Supertaurės finale, ir bandyti tai ištaisyti. Turime pasiruošti sunkiems momentams, kurių pasitaikys mačo metu, ir išlikti vieningiems.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas