Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 01

Stebuklingas pagijimas: T.Šengelija pasveiko žymiai greičiau nei planuota

Peties traumą patyręs ir pagal pirmines prognozes net dviem mėnesiams iš rikiuotės iškritęs Tornikė Šengelija ant parketo gali sugrįžti jau šiandien.
Tornikė Šengelija
Tornikė Šengelija / Euroleague.net

Tokia netikėta žinia pasidalino Maskvos CSKA klubas prieš VTB Vieningosios lygos rungtynes Taline prieš „Kalev“.

Kartvelas susižeidė spalio 13-osios rungtynėse Eurolygoje ir nuo to laiko nerungtyniavo, o gydytojai spėjo, kad sugrįžti jis galės geriausiu atveju gruodį.

Vis tik praėjus vos dviem savaitėms T.Šengelija jau dalyvavo treniruotėje su komanda ir išvyko į Taliną. Pranešama, kad dėl jo dalyvavimo rungtynėse bus sprendžiama prieš pat susitikimą su „Kalev“.

Įspūdingai sezoną pradėjęs T.Šengelija susižėrė antro ir trečio Eurolygos turų naudingiausio žaidėjo prizus. Per trejas rungtynes jis vidutiniškai pelnė po 21 tašką, atkovojo po 6 kamuolius ir rinko po 24,3 naudingumo balo.

Pagijęs T.Šengelija CSKA traumuotų žaidėjų sąraše paliko tik du žaidėjus: Nikolą Milutinovą ir Marių Grigonį. Serbas gydosi kelio traumą, o lietuvį kamuoja nugaros skausmai.

CSKA sezoną VTB lygoje pradėjo keturiomis pergalėmis iš eilės, tačiau Eurolygoje raudonarmiečiams sekasi sunkiau. Praėjusią savaitę Dimitrio Itoudžio auklėtiniai pralaimėjo prieš Vilerbano ASVEL ir „Monaco“, o su 4 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais dabar rikiuojasi tik devintoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas